The Jackie bag...

Οι τσάντες για εμάς τις γυναίκες είναι φετίχ, αν όχι εμμονή. Τις λατρεύουμε και "επενδύουμε", όπως συχνά λέμε, τεράστια χρηματικά ποσά σε πανάκριβα κομμάτια μόνο και μόνο για να μπορούμε να τις κρατάμε με περισσή περηφάνια στο δρόμο και να μας χαζεύουν. Γιατί ναι, γι'αυτό γίνονται όλα. Οι γυναίκες αποζητάμε το θαυμασμό πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον ον. 
Αυτά τα πανάκριβα, πλην διαχρονικά και κλασσικά κομμάτια είναι πολύ συγκεκριμένα. Όπως το speedy της LV, μια GUCCI ή για τις πολύ πολύ τυχερές (και πολύ πολύ ευκατάστατες επίσης) μια Kelly Bag από την Hermes. Κατεύθασε λοιπόν, το νέο χιτ της φετινής σαιζόν. Το όνομα αυτής Jackie Bag.
Η συγκεκριμένη τσάντα συγκαταλέγεται στη κατηγορία θρύλοι της μόδας. Λατρεμένη και πολυχρησιμοποιημένη από τη μία και μοναδική Jackie Kennedy-Onassis από την οποία και είχε εμπνευστεί ο οίκος αρχικά, επανήλθε στη κυκλοφορία, διαφημισμένη κατά το καλύτερο τρόπο από την πιο ετνυπωσιακή, τη πιο καταξιωμένη, τη πιο φαντασμαγορική, το μεγαλύτερο fashion icon (καθόλου τυχαία)  και απόλυτη μούσα για πολλούς σχεδιαστές Kate Moss.
Απολαύστε την...

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design