Σεπτέμβριος ο ενδιάμεσος...

Ο Σεπτέμβρης είναι για'μένα ό,τι είναι για πολλούς άλλους ο Ιανουάριος. Βάζω στόχους και κάνω σχέδια και προγράμματα. Γεμίζω το filofax μου με υποχρεώσεις και ανταλλάζω μαζί του όρκους (αιώνιους; μπααα) να τηρήσω ένα προς ένα το κάθε τι που γράφω εκεί μέσα. Και όλα αυτά δεν τα κάνω μόνο εγώ αλλά και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού επίσης. Έτσι είμαστε η χαρά των γυμναστηρίων, των αθλητικών ειδών, των φροντιστηρίων (καθότι νους υγιής εν σώματι υγιεί) και πολλών άλλων χόμπυ και αθλημάτων.
Γύρισες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές λοιπόν, και λίγο να ταχτοποιήσεις το σπίτι που είναι κάτι ανάμεσα σε αχούρι και καλύβα, λίγο να  βάλεις τα 4-5 πλυντήρια (ναι κάπου τόσα είναι, ξαναμέτρησέ τα), διαπιστώνεις κάποια στιγμή πως το είδωλό σου στο καθρέφτη φέρνει λίγο από Tom Hanks στο Cast Away. Μη τρομάζεις όμως γιατί δεν είσαι η μόνη και σίγουρα δεν είσαι ούτε μόνη σου.
Τα καινούργια χόμπυ, η ενασχόληση με κάτι που ήθελες πάντα να κάνεις αλλά ποτέ δε πήρες την απόφαση να το ξεκινήσεις, ακόμα και κάποιο είδος αθλητισμού θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Ναι αυτή που έχει πέσει με το που επέστρεψες στη βάση σου και συνειδητοποιείς αυτό το "κάθε κατεργάρης στο πάγκο του".
Ψάξε τις δραστηριότητες τόσο του δικού σου Δήμου όσο και των γύρω περιοχών σου και θα διαπιστώσεις πως υπάρχει μεγάλη πληθώρα δραστηριοτήτων και εργαστηρίων,  που με ελάχιστο κόστος ή ακόμα και με μηδενικό θα μπορούσες να ξεκινήσεις μια καινούργια "συνήθεια". Έτσι αυτομάτως, α) ξεκινάς κάτι καινούργιο που μπορεί να σου αρέσει (οκ μπορεί και όχι, αλλά ας σκεφτόμαστε αισιόδοξα), β) θα γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και γ) θα αναβαθμίσεις τις γνώσεις σου. Πως σου ακούγεται;

Παρακάτω σου παραθέτω μερικά λινκς με όλους τους Δήμους των Αθηνών και τα εργαστήρια που υποστηρίζουν κάποιοι από αυτούς.

http://www.in2life.gr/delight/hobbies/article/259965/politistikes-draseis-ta-en-oiko-kai-en-dhmo.html?apg=1

Για το Δήμο Βριλησσίων:
http://www.vrilissia.gr/penteliko/contents/07.html

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design