Σε βλέπω στο ποτήρι σου...

Είσαι ό,τι τρως αλλά και ό,τι πίνεις. Μιλάω για αυτές τις ύποπτες θερμίδες που προσθέτεις στον οργανισμό σου με τη κατανάλωση αλκοόλ και αναψυκτικών. Ναι, σε ποιόν δεν αρέσει μια coca-cola. Και ποιος δε θέλει κάθε τόσο να ξεδιψάσει με μια μπύρα. Αλλά υπάρχουν και αυτές οι φορές (που είναι πολλές παραδέξου το) που δεν ξέρεις τι να παραγγείλεις. Και το ένα σου βρωμάει και το άλλο σου ξινίζει. Εκεί λοιπόν μπαίνουν οι φυσικοί χυμοί και τα smoothies. Πρόσφατα, εξόπλισα τη κουζίνα μου με ένα φοβερό μίξερ, με το οποίο παίζω συχνά πυκνά. Οκ το ομολογώ. Στην αρχή, κόντεψα να πάθω υπερβιταμίνωση από τους πολλούς χυμούς, αλλά μετά απέκτησα σωστό ρυθμό.
Όταν είσαι λοιπόν έξω, μια φυσική πορτοκαλάδα ή ένας ανάμεικτος φυσικός χυμός από πολύχρωμα και ζουμερά υλικά, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Θα σε χορτάσει, χωρίς να σε βαρύνει και μπορεί να αποδειχθεί φανταστικό δεκατιανό ακόμα και στο γραφείο όταν δεν έχεις και τη μεγαλύτερη πολυτέλεια χρόνου να καθαρίσεις και να κόψεις τα φρουτάκια σου. Ζήτησε ελάχιστο πάγο στο ποτήρι, ώστε κατά πρώτον να μη νερουλιάσει και κατά δεύτερον να υπάρχει περισσότερο υλικό, και κατανάλωσέ το εντός 40λεπτου ώστε να μη "φύγουν" οι βιταμίνες του.
Τα smoothies από την άλλη πλευρά εκτός από φρούτα μπορούν να περιλαμβάνουν και πολλά άλλα υλικά όπως γάλα, γιαούρτι, μέλι, αιθέρια έλαια αλλά και ζάχαρη και κακάο. Πειραματίσου ελεύθερα, και φτιάξε τις δικές σου συνταγές. Η διαδικασία κλασσική. Χτύπησε τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και σέρβιρε σε μεγάλα ποτήρια με χοντρά και funky καλαμάκια...
Στην υγειά μας!!!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design