Πώς θα αποκτήσετε τα πιο όμορφα μαλλιά που έχετε φανταστεί

Συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και ειδικά εργαλεία περιποίησης των μαλλιών μας, όλες προσπαθούμε να φροντίσουμε τα μαλλιά μας, ώστε να δείχνουν πάντα όμορφα, λαμπερά και υγιή. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερο κόπο.
Εάν το ξηρό σαμπουάν είναι εκείνος ο θησαυρός, που σας έχει γλιτώσει από χρόνο και κόπο, σας έχουμε άσχημα νέα, μιας και το συγκεκριμένο προϊόν δεν καθαρίζει τα μαλλιά. Είναι μια λύση έσχατης ανάγκης. Τόσο έσχατης, όσο και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Αφενός ερεθίζουν ιδιαίτερα, το τριχωτό της κεφαλής, κάτι που μπορεί μακροπρόθεσμα να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών, αφετέρου αποτρέπει τα προϊόντα styling, να κάνουν την δουλειά τους και να δώσουν στα μαλλιά μας, την υγιή όψη που όλες θέλουμε. Χρησιμοποιήστε το, στις περιπτώσεις εκείνες που τα μαλλιά σας, χρειάζονται καθημερινό λούσιμο, λόγω λιπαρότητας, αλλά μην το έχετε ως μοναδική λύση για τον καθαρισμό τους.
Η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση πολλών δεινών που συμβαίνουν στα μαλλιά μας. Η λήψη των σωστών θρεπτικών ουσιών για τα μαλλιά σας είναι απαραίτητη για την φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση. Εάν, για παράδειγμα, έχετε ανεπαρκή αποθέματα βιταμινών, ωμέγα-3 και σιδήρου, τα πρώτα που θα επηρεαστούν, είναι τα μαλλιά και τα νύχια σας. Φυσικά, οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής χρειάζεται περίπου τρεις μήνες, για να φέρει αποτελέσματα, συνεπώς να είστε υπομονετικοί.
Πείτε ναι στις μάσκες μαλλιών, και εντάξτε τις, στην εβδομαδιαία σας ρουτίνα. Τα μαλλιά σας, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείχνουν και θα είναι ομορφότερα. Τα αποτελέσματα όμως, μετά από δύο μήνες, θα είναι θεαματικά και τα μαλλιά σας, θα σας ευχαριστούν γι’αυτό. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την μάσκα στα μαλλιά σας και αφήστε την για 20 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε μια απολέπιση στο σώμα σας, ή απλώς να χαλαρώνετε μέσα στην μπανιέρα σας. Αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν ενυδατικά έλαια όπως καρύδα, argan και καμέλια για να αναπληρώσετε την υγρασία και να αυξήσετε την αντοχή.
Έχουμε μιλήσει πολλές φορές, για τα οφέλη του συχνού κουρέματος. Σε αντίθεση με ό, τι μπορεί να νομίζετε, το να επισκέπτεστε το κομμωτήριο για να «πάρετε τις άκρες», μια φορά τον χρόνο, δεν βοηθάει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν, ούτε και τα διατηρεί υγιή. Ένα φρεσκάρισμα κάθε τρίμηνο περίπου, θα τα δυναμώσει και έτσι θα μπορούν να μακραίνουν χωρίς να σπάνε. Η τάση του καρέ, σε πολλές παραλλαγές, μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια όχι μόνο για την υγεία των μαλλιών σας, αλλά και για την απόλυτη ανανέωση στο στυλ σας.
Τα καλύτερα σίδερα ισιώματος, είναι εκείνα που θερμαίνονται πιο γρήγορα και διατηρούν σταθερή θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει πως η πλάκα, θερμαίνει ομοιόμορφα κάθε τμήμα της τρίχας, σε ένα μόνο πέρασμα καθ’όλο το μήκος. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά τα μαλλιά σας θα ταλαιπωρούνται πολύ λιγότερο. Φροντίστε να έχετε στεγνώσει πολύ καλά τα μαλλιά σας, πριν την χρήση του, για ένα άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια. Μην αμελείτε την χρήση των προστατευτικών θερμότητας, για να τους δώσετε την ασπίδα που χρειάζονται, ενάντια στις φθορές.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design