Τα βασικά λάθη που κάνουμε όταν βάφουμε τα φρύδια μας

Ποιος είπε πως στο θέμα των φρυδιών, το μόνο που έχει σημασία είναι ο σωστός σχηματισμός τους; Το βάψιμό τους είναι εξίσου σοβαρή υπόθεση και σήμερα, εντοπίζουμε τα σημαντικότερα λάθη που γίνονται σχετικά με αυτό.

  1. Είναι λάθος να συνδυάζουμε τα μαύρα μαλλιά, με εξίσου μαύρα φρύδια, μιας και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει πολύ σκληρό. Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε, σκούρο καφέ μολύβι, για ένα πιο κολακευτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, σε αντίθεση με το μαύρο, το σκούρο καφέ, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση του, κάνοντας το γέμισμα των φρυδιών (στη περίπτωση που υπάρχουν κενά), παιχνιδάκι.
  1. Μην αμελείτε το ειδικό βουρτσάκι για τα φρύδια, το οποίο και πολύ συχνά, συνοδεύει τα μολύβια φρυδιών. Χτενίστε με ανοδική φορά τα φρύδια, πριν τα βάψετε, και ορίστε την γραμμή που βρίσκεται στο κάτω μέρος τους. Αφού τα γεμίσετε ισιώστε το πάνω μέρος ώστε να βεβαιωθείτε εάν θέλουν συμπλήρωμα ή εάν το έχετε παρακάνει. Χτενίστε τα φρύδια σας ξανά ώστε να μαλακώσετε το αποτέλεσμα, για να δείχνει πιο φυσικό.
    1. Το τζελ φρυδιών, είναι πολλές φορές απαραίτητο. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί και αυτόνομα, στην περίπτωση που τα φρύδια μας δεν χρειάζονται γέμισμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα τα τιθασεύσουμε και θα τα τονίσουμε τόσο όσο χρειάζονται, χωρίς υπερβολές. Κρίνεται επίσης απαραίτητο, εάν τα φρύδια μας είναι πολύ ατίθασα, με μικρές τρίχες να πετάνε και να μας χαλάνε το τελικό αποτέλεσμα.
    1. Πρέπει να αποβάλουμε την εμμονή που έχουμε περί ομοιότητας των φρυδιών. Όχι λοιπόν, τα φρύδια μας δεν είναι ίδια μεταξύ τους και ούτε πρόκειται να γίνουν, οπότε μην πασχίζετε αδίκως να πετύχετε το super match αποτέλεσμα. Εννοείται πως όταν τα βάφουμε, στην ουσία τα ζωγραφίζουμε, οπότε θα μοιάζει αρκετά το ένα με το άλλο, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν ολόιδια.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design