2015 χαμόγελα...

Μια καινούργια ημερολογιακή χρονιά ξεκίνησε. Και το τονίζω το ημερολογιακή, γιατί εγώ λειτουργώ πιο ακαδημαϊκά, και τους καινούργιους στόχους τους έχω θέσει ήδη από το Σεπτέμβριο.
Θα σου ευχηθώ καταρχάς αγαπημένη μου να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαμόγελα. Ναι αυτά είναι τα απαραίτητα (τετριμμένα μεν, διαχρονικά δε) συστατικά που χρειάζεται μια χρονιά για να είναι όμορφη και ολοκληρωμένη.
Και αυτό που θα χρειαστώ από εσένα είναι να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και σε όλα αυτά που μπορείς να καταφέρεις. Θέλω απο'σένα να νιώσεις όλη αυτή τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου και σιγοβράζει σαν ένα ηφαίστειο λίγο πριν την έκρηξή του. Θέλω να τολμήσεις όσα δε τόλμησες, να ξεστομίσεις όσα δεν είπες μέχρι τώρα, και να βάλεις τα πράγματα γύρω σου στη θέση τους.
Δες τη νέα χρονιά σαν μια ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα. Μια ευκαιρία να εφαρμόσεις το φενγκ σούι όχι μόνο στο χώρο σου αλλά και στη ζωή σου και τη καρδιά σου. Το παρελθόν είναι παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνει. Το μέλλον όμως είναι μπροστά σου. Και σου ζητάει να του απλώσεις το χέρι για να σε τραβήξει μαζί του σε άγνωστα μονοπάτια.
Φωτογραφίες του πρώην, καλλυντικά που έχουν χαλάσει από καιρό και ρούχα που έχεις να φορέσεις παραπάνω από 3 χρόνια απορρίπτονται. Και για'σενα που είσαι λίιιιγο πιο συναισθηματική, θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Βάλε τη θετική ενέργεια στη ζωή σου και θα με θυμηθείς. Μην αφήνεις αναμνήσεις, βάρη, παρελθόν και ενοχές να σε κρατάνε σαν τα βαρίδια στη γη.
Και δες το και πιο μαθηματικά αν θες. Πως θα έρθει το καινούργιο στη ζωή σου, αν δεν έχει που να σταθεί από τη πληθώρα των άχρηστων "αντικειμένων"; Μέσα στη χρονιά, θα σου μιλήσω για μικρές πινελιές ανανέωσης. Για στάλες ευτυχίας που θα σκάσουν σαν δροσερό αεράκι στη ζωή σου και για όνειρα πασπαλισμένα με μυρωδιές, χρώματα, εικόνες και γεύσεις.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design