Ασπίδα στο κρύο...

Κοίτα να δεις που ο καιρός θέλει να μας τρελάνει. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να υποστεί το δέρμα μας, το οποίο πέραν του ότι ταλαιπωρείται καθημερινά από τη ρύπανση, τη σκόνη και το μακιγιάζ, έχει και το κρύο από πάνω, που τραβάει σαν σφουγγάρι όλη την ενυδάτωση από μέσα του. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά (όχι και τόσο μυστικά) τρικ ώστε να παραμένουμε και όμορφες και ζεστές και περιποιημένες...
#1. Μια ενυδατική κρέμα χεριών είναι σωτήριος λύση και επίσης αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μου τσάντας. Η Nivea έχει αυτές τις μικρές συσκευασίες σε μέγεθος ταξιδίου που με βολεύουν ιδιαίτερα για να έχω τα χέρια μου συνέχεια ενυδατωμένα και να αποφεύγω έτσι οποιοδήποτε σκάσιμό τους. Άλλωστε, τα σκασμένα χέρια, εκτός του ότι είναι πολύ αντιαισθητικά, πολλές φορές είναι και εξίσου πολύ επίπονα. Σίγουρα με καταλαβαίνεις λοιπόν.
#2. Ένα lip balm επίσης κρίνεται απαραίτητο, να βρίσκεται στη τσάντα σου, για συνεχή ενυδάτωση των χειλιών σου, που λόγω του ότι είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, έχει αποδειχθεί πως είναι η πρώτη που πλήττεται σε περιόδους έντονου ψύχους. (Σ.Σ.: Να θυμάσαι να εφαρμόζεις το προϊόν και στο περίγραμμά τους).
#3. Τα body milk και τα γαλακτώματα σώματος κρίνω πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν επαρκώς τους χειμερινούς μήνες, οπότε σου προτείνω να τα αντικαταστήσεις με τα αντίστοιχα body butter. Όπως λέει και η λέξη, αυτά τα "βούτυρα" θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου τη χαμένη τους ελαστικότητα και ενυδάτωση, που το χειμώνα οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Να θυμάσαι πως η απολέπιση είναι απαραίτητη, ακόμα και τώρα, για να μπορέσει το δέρμα σου να απορροφήσει το 100% των θρεπτικών συστατικών των ενυδατικών αυτών προϊόντων.
#4. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που σε κρατάνε ζεστή, οπότε εξοπλίσου με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και χουχουλιάρικα και δημιούργησε το δικό σου στυλ. Μάλλινα headbands, σκούφοι, αυτάκια και γάντια είναι μόνο μερικά από αυτά που, εκτός του ότι σε προστατεύουν από το κρύο, προσθέτουν και μια παιχνιδιάρικη νότα στη συνολική σου εμφάνιση. Διακόσμησα λοιπόν, το αγαπημένο μου pixie cut με μάλλινες κορδέλες που είναι τόσο μα τόσο κοριτσίστικες και βγαίνουν σε άπειρους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων.
Καλό μας χειμώνα βρε...

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design