TOP 3 πινέλα eyeliner...

Το eyeliner δεν είναι είναι τάση ούτε μόδα. Το eyeliner είναι θεσμός και φετίχ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που ξέρουν να το τοποθετούν καλύτερα και από τους επαγγελματίες και γρηγορότερα και από τον άνεμο. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες άλλες που το θεωρούν εφάμιλλο με τη πυρηνική φυσική και τρέμουν ακόμα και στη σκέψη του. Έψαξα, δοκίμασα και βρήκα τα 3 καλύτερα πινέλα για εφαρμογή του eyeliner ώστε να διευκολύνω τη ζωή εκείνης της δεύτερης κατηγορίας γυναικών που ανέφερα και πιο πάνω.
1. Το 266 από τη MAC πραγματικά δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα και θεωρώ ότι άλλαξε τη ζωή μου. Πολλές είναι αυτές που πίνουν νερό στο όνομά του και δεν το αποχωρίζονται ποτέ. Λεπτό, μυτερό και κοφτό, δημιουργεί ευθείες που θα σε κάνουν να λατρέψεις τη διαδικασία του eyeliner. Με λίγη πρακτική θα το συνηθίσεις αμέσως.
2. Το 250 από τη MAKE UP FOR EVER είναι μια πολύ καλή επιλογή επίσης. Η συνθετική και ευθεία του τρίχα σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις τη πλατιά του μεριά για να τονίσεις τη γραμμή των βλεφαρίδων ή τη μυτερή του για να σχηματίσεις τη γραμμή που θέλεις. Η τιμή του στα 18 ευρώ.
3. Το Baguette de 3 pinceaux yeux της SEPHORA είναι ένα προϊόν από αυτά που ονομάζουμε πολυεργαλεία. Τρία πινέλα σε ένα λοιπόν. Ένα για eyeliner, ένα για εφαρμογή σκιάς και ένα για ανάμειξη ή σβήσιμο. Το βρίσκεις στα 14 ευρώ περίπου και ανήκει στη λίστα των best value for money προϊόντων.
Όποιο και αν είναι το πινέλο που θα επιλέξεις. Όποιο στυλ γραμμής και αν είναι αυτό που θα επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα δύο πράγματα. Πρώτον το μακιγιάζ είσαι εσύ. Φρόντισε λοιπόν να βάφεσαι έτσι ώστε να νιώθεις εκατό τοις εκατό ο εαυτός σου. Και δεύτερον, αυτές τις περίεργες ημέρες, δοκίμασε να βαφτείς όσο μαύρα και αν αισθάνεσαι μέσα σου. Μη ξεχνάς άλλωστε, πως πάντα θα έχουμε το eyeliner μας. Ίσως σου φτιάξει το κέφι. Εμένα πάντως, κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με το μακιγιάζ.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design