Ημιμόνιμη...Σχέση

Η μέθοδος shellac, ευρέως γνωστής και ως ημιμόνιμο μανικιούρ, έχει γίνει κάτι παραπάνω από μια απλή μόδα. Έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια των γυναικών, και ακόμα περισσότερο εκείνης της κατηγορίας που δεν προλαβαίνουν να ασχολούνται με τις ώρες με τον εαυτό τους και που καταπονούν τα χέρια τους με καθαριστικά και λοιπές οικιακές εργασίες.
Η τεχνολογία και η μόδα όμως δουλεύουν για'σενα, για μια ακόμη φορά, και ανακάλυψαν τα βερνίκια με προσθήκη gel που διαρκούν πολύ περισσότερο από τα συμβατικά πλην κλασσικά, χαρίζοντας άψογη, γυαλιστερή και όμορφη εμφάνιση, και κυρίως κατ'οίκον. Πολλά τα θετικά των συγκεκριμένων προϊόντων που ok, μπορεί να κοστίζουν το κατιτίς παραπάνω αλλά θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμά τους. Plus: Δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού για την αφαίρεσή του, αφού το ασετόν και λίγο βαμβάκι είναι αυτά που θα χρειαστείς. Ναι, μόνο αυτά!
Η μια εταιρεία διαδέχεται την άλλη οπότε θα σου προτείνω κάποιες που έχω δοκιμάσει και θεωρώ αξιόλογες.
1. Το  Gel-Effect της Dior το ερωτεύτηκα με τη πρώτη εφαρμογή. Αλλά τη τιμή του είναι σίγουρα αρκετά απαγορευτική για τις περισσότερες (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 20 ευρώ) οπότε σίγουρα δεν ανήκει στις πρώτες επιλογές λόγω κόστους.
2. Το επόμενο έρχεται από τη Bourjois, για το οποίο σου είχα μιλήσει και το καλοκαίρι, γιατί αυτή η προσθήκη βινυλίου προσφέρει διάρκεια στο χρώμα αλλά και στη γυαλάδα του και είναι σίγουρα πιο οικονομικό (περίπου 4 ευρώ). Στα μείον του είναι ότι παρόλο που πηγαίνει πολύ καλά ως προϊόν, η εταιρεία δεν έχει βγάλει στο εμπόριο πολλές αποχρώσεις.
3. Τρίτο στη λίστα μου έρχεται το 7-Day Gel Nail Color της Maybelline (κοστίζει περίπου 6 ευρώ). Στα συν του ότι έχει αρκετές αποχρώσεις. Αν και δείχνει μια έμφαση στη παλέτα του ροζ. Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο χρώμα λοιπόν, μόλις πέτυχες τζακποτ!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design