Τα πράγματα που λατρεύεις στα κακά παιδιά

Δεν είναι μύθος (αν και πολύ θα το ήθελες). Είναι μια αιώνια αλήθεια. Αλλά γιατί τελικά γουστάρεις να μισείς και να λατρεύεις τα κακά παιδιά;

1. Τα κακά παιδιά αποτελούν την απόλυτη πρόκληση για τη συναισθηματική γυναίκα που θέλει να τον πείσει πως δεν είμαστε όλες ίδιες. Είναι η στιγμή που οι μηχανές αναζήτησης και τα βιβλία ψυχολογίας παίρνουν φωτιά. Καίγεσαι να μάθεις και να καταλάβεις πως θα τον κερδίσεις. Να αναλύσεις το ψυχισμό του και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα. Όχι αγαπημένη μου. Οι άνθρωποι που διαλαλούν ότι είναι μόνοι τους από επιλογή δεν το λένε για να κάνουν εντύπωση. Απλά δε μπορούν να είναι σε σχέση. Και αυτό από μόνο του είναι ύποπτο. Μη παραμυθιαστείς λοιπόν ότι εσύ θα είσαι η εξαίρεση στο κανόνα του.

2. Μάνα-Μανούλα-Μαμά. Η γυναίκα το έχει μέσα της. Είναι καταγεγραμμένο στο DNA της αυτό το περιβόητο "μητρικό ένστικτο". Να προσέχει, να φροντίζει και να υπομένει τα πάντα. Κάπως έτσι λειτουργεί συνεπώς και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ανοίγεις τις φτερούγες σου και τον κρύβεις μέσα. Και τι κάνει η "μανούλα"; Δε κακιώνει ποτέ. Και τα χρόνια περνάνε και δεν το παίρνεις πρέφα. Τρέχα όσο πιο μακριά του μπορείς φίλη μου.

3. Τα κακά παιδιά ξέρουν πολύ καλό σημάδι. Πετυχαίνουν bullseye. Ή αλλιώς στο Δόξα Πατρί. Το κακό παιδί θα σου τη πέσει στη ψύχρα. Θα σε αρπάξει από το χέρι για να σου μάθει καινούργια πράγματα και να σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Γιατί θα μπει αυτός μπροστά και εσύ όχι μόνο θα νιώσεις έρμαιο αλλά θα γουστάρεις κιόλας. Γιατί η αυτοπεποίθηση είναι σέξι πως να το κάνουμε. Μη πέσεις όμως στη παγίδα. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Και στη προκειμένη ένα τοοοσο δα μικρό.

4. Σε ιντριγκάρει που δεν μπορείς να τον φέρεις με τα νερά σου. Και για να μη νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου θα σου πω πως είναι πανανθρώπινο χαρακτηριστικό αυτό αγαπημένη μου. Θέλουμε ό,τι δε μπορούμε να έχουμε. Το σπίτι με τη πισίνα της γειτόνισας, τη kelly bag  της συναδέλφου (τυχαία τα παραδείγματα για μια ακόμη φορά) και το λύκο να τον κάνουμε αρνάκι (μα καλά που ζεις;). Το πιθανότερο όμως είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός δεν θα γίνει αρνάκι και εσύ θα καταλήξεις με xanax για να κοιμάσαι τα βράδια που αυτός θα σε έχει εντελώς γραμμένη και δεν θα ξέρεις που βόσκει. Γιατί ένα είναι το μότο των κακών παιδιών. Όπου γης και πατρίς. Κάθε λιμάνι και καημός και ούτω καθεξής.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όσο μεγαλώνεις, έχεις ανάγκη από ένα έδαφος πιο στέραιο. Έχεις ανάγκη από κάτι που θα μπορέσει να σε στηρίξει στα δύσκολα και δεν θα εξαφανιστεί σαν άλλο road runner. Οπότε; Μείνε μακριά από οποιοδήποτε αρσενικό που αφενός δεν ξέρει τι θέλει και αφετέρου τα θέλει όλα. Γιατί στη δική του περίπτωση δε συμφέρει.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design