Οκτώβριος ο ροζ

Ήρθε λοιπόν και ο Οκτώβριος. Θα ευχηθώ (έστω και κομματάκι αργοπορημένα) έναν καλό και όμορφο μήνα σε όλους μας. Και κυρίως ροζ καθότι ο μήνας αυτός είναι συνδεδεμένος με τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Είναι ροζ λοιπόν γιατί αφορά εσένα. Τη μητέρα, σύζυγο και εργαζόμενη. Μα πάνω απ'όλα τη γυναίκα. Εσύ πόσο επιμελής είσαι στο ραντεβού με το γιατρό σου; Εγώ το δικό μου λοιπόν, το έχω κάθε Οκτώβριο.
Ο καρκίνος του μαστού αγαπημένη μου, αν ανιχνευθεί εγκαίρως είναι 98% ιάσιμος. Ναι καλά διάβασες, 98%. Χάρη στη τεράστια εκστρατεία που γίνεται γύρω από το pink ribbon τα τελευταία χρόνια αρκετά μεγάλα ποσά έχουν συγκεντρωθεί προς ενημέρωση, βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη τόσο των πασχόντων όσο και των οικογενειών τους. Γιατί το να ζεις με έναν καρκινοπαθή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Οφείλεις αυτή την ετήσια εξέταση στον εαυτό σου. Και μετά την ηλικία των 40 μια μαστογραφία κρίνεται επίσης απαραίτητη.
Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά ο θεσμός του "ροζ βραχιολιού" είναι κοντά μας. Σχεδιασμένο φυσικά (όπως κάθε χρόνο) από τον αγαπημένο Δούκα Χατζηδούκα ο οποίος σχεδίασε ένα επετειακό ροζ βραχιολάκι λίγο πιο classy και λίγο πιο luxury. Λόγω επετείου δε βγαίνει στη γκρι απόχρωσή του όπως τις τελευταίες χρονιές αλλά είναι πανέμορφο ακριβώς όπως είναι στη τιμή των 10 ευρώ όπως πάντα.
Για προσωπικούς λόγους τη συγκεκριμένη καμπάνια τη στηρίζω από τη στιγμή που πρωτοξεκίνησε, και είναι κάτι που ειλικρινά στολίζει το χέρι μου ολόκληρη τη χρονιά, μέχρι τη μέρα που θα βγει στα καταστήματα το επόμενο. Δεν είναι κόσμημα. Δεν είναι δωρεά. Δεν είναι φιλανθρωπία. Για'μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι ένα σύμβολο γνώσης και μάθησης. Προσφέρει δύναμη σε όσους τη χρειάζονται. Και κουράγιο σε όσους βρίσκονται γύρω τους. Ας βοηθήσουμε και φέτος λοιπόν όλοι μας τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ''Άλμα Ζωής'' να συνεχίσει το λαμπρό και θαυμαστό έργο του.
Προμηθεύσου το στα stands της Estee Lauder στα καταστήματα καλλυντικών ή σε όσα φαρμακεία συνεργάζονται με την εταιρεία DARPHIN.
 

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design