#ΣανΚορίτσι


Ένα φανταστικό βίντεο που σέβεται όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και εκείνα τα μικρά μπουμπούκια που μόλις τώρα ανθίζουν... #ΣανΚορίτσι λοιπόν και είναι απλά εκπληκτικό για μια ακόμη φορά ότι οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ποτέ τη βαρύτητα των λέξεων που χρησιμοποιούν. Proud to run #likeagirl, to fight #likeagirl and to act #likeagirl CAUSE I'M JUST IT!!!
Ας μάθουμε επιτέλους να πηγαίνουμε λίγο παραπέρα τους εαυτούς μας. Να μη κρυβόμαστε πίσω από τις αδυναμίες μας, προσπαθώντας να πείσουμε τους γύρω ότι είμαστε απλά τέλειοι.
ΌΧΙ...Δεν είναι εύκολο να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις κατάματα τις αδυναμίες σου. Πόσω μάλλον να βρεις τους τρόπους για να τις κάνεις να λειτουργήσουν υπέρ σου. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Δεν είμαστε τέλειοι. Αλλά δε θα μάθουμε ποτέ αν μπορούμε να γίνουμε ή όχι όσο δεν κάνουμε τίποτα γι'αυτό.
Η ηλικία ανάμεσα στα 10 και τα 12 χρόνια της ζωής ενός κοριτσιού είναι δύσκολα. Σκέφτηκε άραγε ποτέ κανείς πως είναι να βλέπεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται; Να βλέπεις τα λάθος "πρότυπα" παντού γύρω σου και όλοι να περιμένουν και να απαιτούν από εσένα να τους μοιάσεις; Και τι γίνεται αν δεν θες; Τι γίνεται αν δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Τι γίνεται αν θέλεις να γίνεις κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό; Η κάθε μια από μας είναι διαφορετική από τη στιγμή που γεννιέται. Δυστυχώς, χάνονται πολλά χρόνια στη πορεία μέχρι να ανακαλύψουμε αυτή μας τη διαφορετικότητα. Αλλά χαίρομαι που κάποιες τα κατάφεραν. Και κάποιες άλλες καθοδηγήθηκαν σωστά, ώστε να τα καταφέρουν!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design