Η λύση είναι μία....Πάμε παραλία...

Οι περισσότερες από εσάς έχουν ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Εγώ πάλι, θα αργήσω κάποιες βδομάδες ακόμα, καθότι το τρελό μου πρόγραμμα σταματημό δεν έχει. Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια must have αντικείμενα του πόθου, κάθε θηλυκού, που σέβεται τον εαυτό της και την εικόνα της ακόμα και σε camel trophy καταστάσεις όπως η μάχη με το αλάτι, τον ήλιο, τη ζέστη και την άμμο.
1. Έχω ξαναπεί πόσο λατρεύω τα αρώματα σώματος χωρίς αλκοόλ. Με κάνουν να νιώθω φρέσκια, δροσερή και σαν να έχω μόλις βγει από το μπάνιο. Plus, η απουσία αλκοόλ κάνει το προϊόν να γλιστράει πάνω στο σώμα μου χωρίς να αφήνει τις αντιαισθητικές κηλίδες από τα ψεκάσματα. Τέτοια προϊόντα μπορείτε να βρείτε και στην Avon (Caribbean Paradise στα 5,90 ευρώ) αλλά και στην Oriflame (Muse Body Spray στα 12 ευρώ).
2. Μαρούσκα το EVIAN...Τα σπρέι προσώπου είναι άκρως αναζωογονητικά και με κάνουν να νιώθω τόσο μα τόσο υπέροχα. Το συγκεκριμένο είδος το έχω μελετήσει ιδιαίτερα μιας και ανήκει στα can't-live-without προϊόντα. Φυσικά λοιπόν και θα προτείνω το Evian. Σταθερή αξία για έναν και βασικό λόγο. Η χαμηλή του τιμή που το κάνει αξεπέραστο αφού μπορείτε να το προμηθευτείτε με 14,30 τα 300mL. Αλλά δεν μπορώ να μη μιλήσω και για το φανταστικό Uriage Eau Thermal το οποίο το βρίσκεται στα φαρμακεία στα 7 ευρώ περίπου τα 150 ml. Αυτό το προϊόν ήρθε στα χέρια μου πέρυσι σε μια μικρή διαφημιστική συσκευασία από την εταιρεία. Α! Ένα ακόμα ιαματικό νερό για το πρόσωπο σκέφτηκα αλλά είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Πολλοί είναι οι δερματολόγοι που το κατατάσσουν στα 3 καλύτερα της κατηγορίας του και το προτείνουν ανεπιφύλακτα, κυρίως για τα ευαίσθητα δέρματα που υποφέρουν τους καλοκαιρινούς μήνες από φωτοδερματοπάθειες και άλλα τινά.
3. Να θυμάστε πως το αντιηλιακό λάδι ή προϊόντα χωρίς δείκτη προστασίας ερεθίζουν το δέρμα μας και δεν μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες που ευθύνονται για διάφορες δερματοπάθειες ή καρκινώματα. Συνδυάστε τον υψηλό δείκτη προστασίας ενός γαλακτώματος και ενός προϊόντος χωρίς προστασία και εφαρμόστε εναλλάξ. Έτσι θα μαυρίσετε αλλά δεν θα καείτε, και το μαύρισμά σας θα είναι πιο ομοιόμορφο, πιο έντονο και με μεγαλύτερη διάρκεια.
4. Στο τέλος θα προσθέσω στη λίστα τι άλλο από ένα funky περιτύλιγμα. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μπούνε σ'ένα νεσεσέρ που θα μας συνοδεύει στη παραλία από τη ξαπλώστρα μας μέχρι το beach bar όπου θα πηγαίνουμε για να πιούμε μια μπύρα, ένα χυμό, ένα δροσιστικό βρε αδερφέ. Το oysho φέτος έχει βγάλει διάφορα girly νεσεσέρ για να μας συνοδεύσουν στη παραλία και να μη βγουν καθόλου από τη τσάντα μας.
Μη ξεχνάτε κορίτσια πως όλα είναι θέμα στυλ. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να γίνουμε και πάλι παιδιά (όσες από εμάς τουλάχιστον, δεν νιώθουμε ήδη έτσι). Βάλτε το χρώμα στη ζωή σας και ζωηρέψτε την με οποιονδήποτε πιθανό τρόπο!!!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design