Οικονομία - Μόδα σημειώσατε Χ

Καλό Μήνα, Καλή Εβδομάδα και Καλή Σαρακοστή μας κορίτσια. Σήμερα θα μιλήσουμε για την αγαπημένη μας μόδα. Εσείς πόσες εργατοώρες ξοδεύετε προκειμένου να δείτε τις νέες τάσεις και να διαπιστώσετε ποιες θα υιοθετήσετε και ποιες θα απορρίψετε αυτή την σαιζόν;
Οι τάσεις πολλές και εναλλασσόμενες. Τη μια μέρα είναι της μόδας το ένα και την άλλη μέρα ακριβώς το αντίθετο. Σαν γυναίκες θέλουμε να την ακολουθούμε, θέλουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα και περνάμε πολλές ώρες από τη ζωής μας στα διαδικτυακά αλλά και στα έντυπα περιοδικά για να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις μας και φυσικά οι must-have αγορές μας. Σαφώς και λόγω της γυναικείας μου φύσης αλλά και της επαγγελματικής μου ιδιότητας διαβάζω κ'γω πολλά γύρω από τη μόδα σε ρούχα και μακιγιάζ, αλλά θα σας προτρέψω αγαπημένες μου φίλες να έχετε το δικό σας προσωπικό στυλ και να μην γίνεστε έρμαια στην οποιαδήποτε τάση. Φορέστε ρούχα που σας κολακεύουν και προσπαθήστε να επενδύετε σε κομμάτια κλασσικά που αναδεικνύουν το δικό σας σώμα αλλά και το προσωπικό σας ύφος.
Η μόδα έρχεται και παρέρχεται όπως είπα και στην εισαγωγή και είναι κρίμα να καταλήγετε στο τέλος της σεζόν να έχετε ρούχα κρεμασμένα στη ντουλάπα σας που δεν θα ξαναφορεθούν λόγω του ότι "πέρασε η μόδα τους". Μη ξεχνάτε άλλωστε πως αυτό που μας κολακεύει είναι πάντα επίκαιρο και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και να λάμπουμε χωρίς να κάνουμε τη παραμικρή έξτρα προσπάθεια. Διαχρονικά κομμάτια όπως το μικρό μαύρο φόρεμα, το μαύρο κοστούμι αλλά και οι ίδιες εκδόσεις σε λευκό χρώμα θα είναι πάντα οι δυνατές μας επιλογές όταν στο μυαλό μας έρχεται η γνωστή πρόταση: "Δεν έχω τίποτα να φορέσω!". Βρείτε αυτό που σας κολακεύει περισσότερο και μη διστάσετε να το πληρώσετε και λίγο παραπάνω. Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως στο τέλος θα συγχαίρετε τον εαυτό σας για αυτή σας την επένδυση και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε σας εμφάνιση επίσημη ή μη.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design