"κορνιζάρετε" τη ματιά σας...

Συνηθίζω να προσέχω ιδιαιτέρως το μακιγιάζ που κάνουν οι γυναίκες όταν κυκλοφορώ έξω, ώστε να μπορώ να εντοπίσω το επόμενό μου θέμα. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τα φρύδια. Τα φρύδια μας όπως έχουμε πει και άλλες φορές είναι η κορνίζα των ματιών μας. Γι'αυτό και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αφήνετε έξω από το οποιοδήποτε μακιγιάζ σας. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Τα φρύδια μας πρέπει να έχουν ένα σχήμα το οποίο μας ταιριάζει. Μη πέσετε στη παγίδα της μόδας. Γιατί πολλές είναι οι φορές που η μόδα δε μας κολακεύει ιδιαίτερα. Και να θυμάστε πως το μυστικό είναι να προσαρμόζετε τη μόδα στα μέτρα σας και όχι το αντίθετο. Τα φρύδια μας θέλουν καθάρισμα κάθε τόσο και μια φορά στις 40 μέρες σχηματισμό. Αν δεν είστε σίγουρες ότι μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, απευθυνθείτε σε μια αισθητικό. Με το σωστό σχήμα, το βλέμμα σας θα "ανοίξει" και πιστέψτε με πως μπορείτε να είστε πολύ όμορφες και ελκυστικές, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Δεύτερον και πολύ σημαντικό επίσης είναι, να μην τα αμελείτε και στο καθημερινό σας μακιγιάζ. Βλέπω πολύ συχνά έξω, επιμελημένα μακιγιάζ, σε γενικές γραμμές αλλά τα φρύδια να είναι "σκέτα". Πρέπει να τα αντιμετωπίζετε όπως κάθε άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου σας. Όπως σχηματίζετε τα χείλη σας με το μολύβι των χειλιών, και τα μάτια σας με τις διάφορες τεχνικές έτσι πρέπει να κάνετε και με τα φρύδια σας.
Προτιμήστε να τα γεμίσετε με μια σκιά στην απόχρωσή τους στη περίπτωση που είναι αραιά, ενώ διαλέξτε ένα μολύβι φρυδιών από αυτά που υπάρχουν στο εμπόριο σε περίπτωση που είναι πιο πυκνά και θέλετε περισσότερο να τα σχεδιάσετε και να διορθώσετε το σχήμα τους.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design