Επίσημο μακιγιάζ σε νεαρές ηλικίες...

Όπως σας υποσχέθηκα λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε για το βραδινό μακιγιάζ στις νεαρές ηλικίες. Με αφορμή ένα προσωπάκι που κλήθηκα να βάψω για μια επίσημη περίσταση έχω να πω μόνο το εξής. Τα νέα και φρέσκα πρόσωπα δεν χρειάζονται υπερβολές γιατί πολύ απλά λάμπουν από μόνα τους. Ανάλογα με το ύφος σας λοιπόν αλλά και με την επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσουν στην έξοδό σας, αποφασίστε αν θέλετε ένα πιο ροκ ή πιο ρομαντικό μακιγιάζ. Οι ιδέες κλασσικές και απλές.
1. Ένα smokey είναι σταθερή αξία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα άπειρα χρώματα που υπάρχουν στο εμπόριο. Και αφού τοποθετήσετε τη σκιά περάστε μια μεταλλική, γυαλιστερή ή περλέ σκιά, ακόμα και ένα pigment (σκιά σε μορφή σκόνης μέσα σε βαζάκι) της ίδιας απόχρωσης από πάνω. Έτσι θα έχετε ένα ροκ αποτέλεσμα το οποίο όμως θα φαίνεται και ιδιαίτερα λαμπερό. Λίγο μαύρο μολύβι στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών σας. Κρατήστε ήπιους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο.
2. Η δεύτερη επιλογή είναι το πιο ρομαντικό στυλ και εδώ υπάρχουν διάφορες παραλλαγές. Ο βασικός κανόνας όμως ένας. Κρατήστε γυμνά τα μάτια.
Δώστε βάθος στη κόγχη του ματιού με μια απαλή καφέ σκιά.
α. Προσθέστε ανθρακί ή καφέ μολύβι στις εξωτερικές γωνίες άνω και κάτω βλεφάρου.
β. Ή βάλτε λίγο διάφανο gloss στο κινητό βλέφαρο για να σας χαρίσει γυαλάδα και φρεσκάδα αλλά ταυτόχρονα και ένα πιο glamorous αποτέλεσμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε αυτή την απαλή καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο μη προσθέτοντας απολύτως τίποτα άλλο.Το μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα ξεκουράσει το βλέμμα σας.
Διαλέξτε ένα έντονο κραγιόν το οποίο φυσικά θα ταιριάζει με το δέρμα σας και μπορεί να κυμανθεί σε αμέτρητες αποχρώσεις επίσης. Από κόκκινο, σε φούξια και από κοραλί στο χρώμα του βατόμουρου.
 
TIPS: 1. Γενναιόδωρες ποσότητες μάσκαρας είναι απαραίτητες σε οποιοδήποτε από τα δύο μακιγιάζ.
2. Μη ξεχάσετε να γεμίσετε τα κενά των φρυδιών για να είναι καλοσχηματισμένα και να αναδεικνύουν όλο το λουκ
3, Τονίστε τα ζυγωματικά σας αλλά και το τόξο κάτω από τα φρύδια με τις απαραίτητες γυαλάδες.
 

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design