Η επόμενη μέρα...

Βγήκες, ξενύχτησες, πέρασες τέλεια και την επόμενη μέρα τρομάζεις με το είδωλό σου στο καθρέφτη, παίρνεις όρκο ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά και δεν θα το ξανακάνεις ποτέ. Για κάθε πρόβλημα όμως, υπάρχει πάντα και μια λύση.
1. Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί σε κατακράτηση υγρών που αυτή με τη σειρά της, θα σας δημιουργήσει αυτό το "στρουμπουλό" και καθόλου κολακευτικό πρησμένο πρόσωπο και σώμα. Γεμίστε μια λεκάνη με κρύο νερό και με αρκετά παγάκια. Βουτήξτε μια πετσέτα, στραγγίξτε την καλά και απλώστε την πάνω στο πρόσωπο. Η χαμηλή θερμοκρασία του νερού θα βοηθήσει το πρήξιμο να αποχωρήσει. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στις περιοχές των ποδιών και της κοιλιάς, περιοχές που επιβαρύνονται ιδιαίτερα από τη κατακράτηση.
2. Για τη περιοχή των ματιών τα παραδοσιακά μας σακουλάκια του τσαγιού θα κάνουν το θαύμα τους. Βάλτε τα για λίγα λεπτά στη κατάψυξη και μετά ακουμπήστε τα στα μάτια σας και περιμένετε για 10-15 λεπτά. Η καφείνη θα απαλλάξει αισθητά τα μάτια σας από τους μαύρους κύκλους ενώ το κρύο θα τα βοηθήσει να ξεπρηστούν.
3. Σε μια λεκάνη με νερό προσθέστε λίγα άλατα και μουλιάστε τα πόδια σας για 15-20 λεπτά. Θα ξεκουραστούν από την ορθοστασία της προηγούμενης νύχτας και θα μαλακώσουν από τα τακούνια που τα ταλαιπώρησαν.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design