Βάψτε τα σωστά...

Το βάψιμο των μαλλιών στο σπίτι είναι μια συνήθεια που έχουμε υιοθετήσει εδώ και κάποια χρόνια οι περισσότερες από εμάς. Οι λόγοι πολλοί, ανάμεσά τους ότι είναι πιο οικονομικό, γίνεται στην άνεση του σπιτιού μας και όποτε εμείς θέλουμε. Παρακάτω θα δούμε 5+1 λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε.
1. Τα μαλλιά μας πρέπει να είναι καλοχτενισμένα και όχι μπερδεμένα γιατί αλλιώς θα μας δυσκολέψει ιδιαίτερα να τα χωρίσουμε σε τούφες για να εφαρμόσουμε τη βαφή.
2. Τα μαλλιά πρέπει να είναι καθαρά και όχι με ίχνη από προϊόντα styling. Αποφύγετε να τα βάψετε την ίδια ή ακόμα και την επομένη του λουσίματός σας.
3. Μη διαλέγετε το χρώμα βάσει της φωτογραφίας της συσκευασίας. Στο πίσω μέρος μπορείτε να δείτε τα δείγματα με τις βάσεις και με το χρώμα που θα πάρουν μετά την εφαρμογή της βαφής. Και αν δεν είστε των μεγάλων αλλαγών για τη πρώτη φορά προτιμήστε ένα χρώμα κοντά στη βάση σας προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.
4. Αν θέλετε μια πιο ριζική αλλαγή είναι προτιμότερο να επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο ή να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία ως προς την απόφασή σας.
5. Βάψτε μια τούφα από τη μέσα μεριά του κεφαλιού σας ώστε να δοκιμάσετε πρώτον αν σας αρέσει η απόχρωση αυτή που έχετε διαλέξει και δεύτερον για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάποια αλλεργία στα συστατικά της βαφής.
6. Ποτέ μη χρησιμοποιήσετε τη βαφή για να βάψετε τα φρύδια σας ή τις βλεφαρίδες σας. Αυτές οι βαφές του εμπορίου έχουν κατασκευαστεί για χρήση μόνο στο τριχωτό της κεφαλής και απαγορεύεται σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια επικοινωνείστε με τον οφθαλμίατρό σας.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design