Ενυδάτωση εκ των έσω...

Το καλοκαίρι το δέρμα μας και ο οργανισμός μας καταπονούνται πολύ περισσότερο εξαιτίας των κλιματολογικών συνθηκών. Η υγρασία που χάνουμε είναι τρεις φορές περισσότερη από αυτή που χάνουμε τους χειμερινούς μήνες. Η λύση; ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!!!
Το δέρμα μας χρειάζεται την ενυδάτωση με κάθε τρόπο. Άφθονες ποσότητες γαλακτωμάτων, κρεμών αλλά κυρίως νερού θα δώσουν στο δέρμα και τον οργανισμό μας τα στοιχεία που χρειάζεται για να καταπολεμήσει τις υψηλές θερμοκρασίες. Έχω ξαναπεί πως δεν χρειάζεται να απλώνετε με τις ώρες τις κρέμες σας. Ένα απλό πέρασμα με αρκετή ποσότητα προϊόντος αρκεί για να μπορέσει το δέρμα σας να αναπνεύσει.
2 1/2 λίτρα νερού τους θερινούς μήνες κρίνονται απαραίτητα. Το νερό ενυδατώνει εκ των έσω τον οργανισμό μας και είναι το καλύτερο ευεργετικό από κάθε άλλο καλλυντικό. Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μας χαρίζει υγεία και ευεξία. Τονώνει τους ιστούς του δέρματός μας και φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι πηγή ζωής και για τον οργανισμό μας και κάθε επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι καταναλώνοντας άφθονη ποσότητα νερού, εξασφαλίζουμε την απαλότητα, τη τόνωση και τηνελαστικότητα του δέρματός μας, διατηρώντας κατά συνέπεια τη νεότητά μας.
Οι χυμοί επίσης είναι ιδιαίτερα ευεργετικοί για τον οργανισμό μας. Πορτοκάλι για βιταμίνη C που είναι αντιγηραντική και καρότο για καλύτερο και πιο διαρκές μαύρισμα. Γενικότερα οι χυμοί το καλοκαίρι μας δίνουν το αίσθημα του κορεσμού χωρίς να έχουμε καταναλώσει υπερβολικές θερμίδες.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design