Φορέστε τη θάλασσα...

Τιρκουάζ, ζαφειρί, πράσσινο, γαλάζιο, κίτρινο, πορτοκαλί και κοραλί είναι κάποια από τα χρώματα που μας θυμίζουν καλοκαίρι. Ας τα χρησιμοποιήσουμε λοιπόν στο έπακρον.

Στο μακιγιάζ:
Η μόδα επιτάσσει τιρκουάζ και πράσσινες σκιές, μολύβια ματιών και μάσκαρα. Μη διστάσετε να τα υιοθετήσετε γιατί θα σας δώσουν ένταση στο βλέμμα , πολύ καλοκαιρινή διάθεση και σίγουρα όλοι θα σας προσέξουν. Είτε τις συνδυάσετε με άλλα χρώματα είτε τις χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι τέλειο. Αλλά ακόμα και τα μολύβια σ'αυτές τις αποχρώσεις είναι ικανά για ένα λαμπερό και έντονο αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο. Μη ξεχνάτε πως στη περίπτωση που έχετε μικρά μάτια καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε τα χρώματα περιμετρικά του ματιού γιατί θα τα μικρύνει ακόμα περισσότερο. Προτιμήστε να περιοριστείτε μόνο στο κινητό βλέφαρο και για το κάτω βλέφαρο χρησιμοποιείστε μόνο λευκό μολύβι.



Στα αξεσουάρ:
Μαντήλια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και τσάντες σ'αυτά τα χρώματα μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως μια κατά τ'άλλα απλή εμφάνιση. Επενδύστε στα αξεσουάρ και κυρίως στα μαντήλια τα οποία σε συνδυασμό μ'ένα total white look θα σας αναδείξουν επάξια σε βασίλισσα του νησιού.

Στα νύχια:
Τολμήστε να βάψετε τα νύχια σας με κάθε απόχρωση του γαλάζιου και του τιρκουάζ. Πολύ έντονο και εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design