Το καλοκαίρι χρειάζεται multiuse προϊόντα ομορφιάς


Τα Σαββατοκύριακα από εδώ και πέρα μπαίνουν στο γνωστό mood, όπου φύγει φύγει. Προορισμός, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μπορούν να σας απασχολούν για ημέρες ολόκληρες, αλλά το νεσεσέρ σας, μπορεί να είναι μικρό και ελαφρύ με τα σωστά προϊόντα.

1. Crayon contour visage double embout
Η Sephora φέρνει την δική της εκδοχή για το απόλυτο contouring. Φως και σκιά, όλα συγκεντρωμένα και τακτοποιημένα. Για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν τα «κοψίματα» ούτε στις διακοπές τους. Για όσες ταξιδεύουν για να παρευρεθούν σε κάποια εκδήλωση και γενικώς, για όσες δεν μπορούν να κουβαλάνε μαζί τους όλη τους την προίκα. Plus, έρχεται σε τρεις αποχρώσεις, οπότε μπορείτε να παίξετε άνετα. Εφαρμόστε τη σκούρα απόχρωση και σαν ρουζ, και την ανοιχτή και σαν σκιά στα μάτια.

2. Gosh Copenhagen Lumi Drops
Αυτές οι σταγόνες φέρνουν το καλοκαίρι. Δοκιμάστε να τις τοποθετήσετε στα σημεία που χρειάζεστε μερική έξτρα λάμψη, αλλά και στα μάτια για ένα πρωινό χαλαρό look. Εφαρμόστε την στα ζυγωματικά, στα κόκαλα της κλείδας, αλλά και στο άνω περίγραμμα των χειλιών. Εγώ προσωπικά, μια μικρή εμμονή, την έχω πάθει.

3. Do the Hoola – BEYOND BRONZE kit
Λίγο μαύρισμα, λίγο καλοκαίρι και το αγόρι μου. Το kit της Benefit, τα έχει όλα και συμφέρει. Και μπορούμε να πούμε άνετα, πως με το συγκεκριμένο πακέτο, είμαστε έτοιμες για όλα. Ξεκινήστε με μια πανέμορφη και φυσικά λαμπερή επιδερμίδα χάρη στη θρυλική πούδρα bronzer “Hoola” και το νέο της ματ υγρό για το πρόσωπο. Συνεχίστε το look σας με τη μάσκαρα “They’re Real” για βλεφαρίδες με άπειρο μήκος. Τελειοποιήστε την εμφάνισή σας με χείλη φυσικά προκλητικά. Στο εσωτερικό του σετ θα βρείτε όλα τα κόλπα ομορφιάς της Benefit για ένα άψογο αποτέλεσμα.


Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design