Το καστορέλαιο κάνει θαύματα στα μαλλιά

Μια φορά και έναν καιρό, δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε την εφαρμογή λαδιών στα μαλλιά μας. Τι και αν είναι ξηρά; Κανείς δεν θέλει να προσθέσει έξτρα λιπαρότητα στις ήδη βαριές και λιπαρές ρίζες. Ωστόσο, τα σαμπουάν με βάση το λάδι, μας έκαναν να ξανασκεφτούμε αυτό το ενδεχόμενο, και μας απέδειξαν πως τα σωστά λάδια, μπορούν να είναι σωτήρια και να εξισορροπήσουν το τριχωτό της κεφαλής, ενυδατώνοντάς το, χωρίς να το βαραίνουν.
Το argan oil και το λάδι καρύδας είναι μερικά από τα πιο διάσημα λάδια που χρησιμοποιούνται στο χώρο της ομορφιάς. Το καστορέλαιο όμως, είναι εκείνο που σίγουρα γνωρίζουμε, όσες μπήκαμε στη διαδικασία κάποια στιγμή στη ζωή μας, να μακρύνουμε τα μαλλιά μας. Ο λόγος που το κάνει τόσο διάσημο, είναι εξαιτίας της περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και Βιταμίνη Ε, καθώς και αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή δράση. Το καστορέλαιο μπορεί να αγοραστεί είτε ατόφιο σε μπουκαλάκια, είτε ως βασικό συστατικό σε προϊόντα μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των σαμπουάν, των conditioner αλλά ακόμα και των προϊόντων styling.
Βελτιώνει πολύ την όψη τους και επαναφέρει τη γυαλάδα. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής προς καταπολέμηση της πιτυρίδας και της φαγούρας, ενώ αν το εφαρμόσετε στις άκρες σας, θα προστατέψει τα μαλλιά από την εμφάνιση ψαλίδας.
Για καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε μερικές σταγόνες καστορέλαιου σε προϊόντα που ήδη περιέχουν το συγκεκριμένο συστατικό στη σύνθεσή τους, αλλά και με άλλα οργανικά έλαια όπως το σταφυλέλαιο, το έλαιο jojoba, το ελαιόλαδο, το έλαιο καρύδας ή το αμυγδαλέλαιο.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design