4+1 πράγματα που τα κορίτσια με ωραία νύχια δεν παραλείπουν ποτέ!


Είναι και αυτό με τα όμορφα και καλοσχηματισμένα νύχια, που μας κάνει να νιώθουμε πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας, βρίσκονται στη θέση τους. Ok, οι γυναίκες έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με το μανικιούρ μας, και ζηλεύουμε όλες εκείνες που εκτός από το τέλειο χρώμα, έχουν καλοσχηματισμένα νύχια και όμορφα δάχτυλα. Ποια είναι τα μυστικά τους; Κανένα μυστικό δεν υπάρχει πίσω από τις αψεγάδιαστες αυτές εμφανίσεις, και θα τα πούμε σήμερα όλα.
Τα χέρια μας είναι όσο ευαίσθητο είναι και το πρόσωπό μας. Γι’αυτό το λόγο χρήζει της ίδια προσοχής και περιποίησης με αυτό. Φροντίστε να περνάτε την αντηλιακή σας κρέμα και στα χέρια σας. Αν τη συνδυάσετε και με λίγο από το serum του προσώπου σας, τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά. Μετά από κάθε τους πλύση, περάστε επίσης ελάχιστη ενυδατική, ώστε να προλάβετε την αφυδάτωση.
Τα πετσάκια, καλό είναι να μην τα αφαιρούμε. Όσο τα πειράζουμε, τόσο χειροτερεύουμε την εμφάνισή τους, και συνεχώς θα βγαίνουν ολοένα και περισσότερα. Διατηρήστε τα ενυδατωμένα, μαλακά και υγιή με λίγο λαδάκι παρανυχίδων μετά το μανικιούρ σας. Το argan oil, είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης και θρέψης.

Το να βρείτε το ιδανικό σχήμα για τα νύχια σας, που ταυτόχρονα να ταιριάζει και στον τρόπο ζωής σας είναι δύσκολο. Για παράδειγμα, στην δική μου περίπτωση, είναι αδύνατον να διατηρήσω το οποιοδήποτε μακρύ μήκος, μιας και μετατρέπει το γράψιμο στον υπολογιστή σε μαρτύριο. Είστε υποχόνδρια με την καθαριότητα στο σπίτι; Γυμνάζεστε πολύ; Όλα αυτά είναι παράγοντες, που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Αν πάλι, δεν σας δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα, μπορείτε να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε το ιδανικό. Το σωστό σχήμα, μπορεί να τα κάνει να φαίνονται μακρύτερα, μεγαλύτερα και ομορφότερα. Γι’αυτό δώστε βάση.
Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής, παίζουν και αυτά το ρόλο τους για γερά και υγιή νύχια που δεν σπάνε και δεν ξεφλουδίζουν. Το συνεχές και αδιάκοπο βάψιμο, μπορεί να τα αδυνατίσει. Οπότε αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το χρώμα από πάνω τους, τότε καλό θα ήταν να τα βοηθήσετε με την σωστή ενυδάτωση εκ των έσω.
Το Beauty Ade της Lanes, που προσφέρει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αλλά και τα θειούχα αμινοξέα L-μεθειονίνη και L-κυστίνη βοηθούν στην ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών ενώ χαρίζουν ομορφιά και ζωντάνια στο σώμα μας, το οποίο ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό συνδυασμό πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, ιδανικών για να καλύψουν τις ανάγκες του σώματός μας αυτή την εποχή.
Χρησιμοποιούν πάντα σωστά και αναγνωρισμένα προϊόντα και όχι βερνίκια δεύτερης κατηγορίας, ενώ δεν παραλείπουν ποτέ τη βάση, ώστε να προστατέψουν τα νύχια τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Βάση, δύο στρώσεις βερνικιού και topcoat είναι τα βασικά βήματα για ένα σωστό, ακόμα και κατ’οίκον, μανικιούρ.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design