Βάζουμε τέλος στη λιπαρότητα με τα 5 καλύτερα προϊόντα

Όταν τα άκρα επιβάλλουν την αμέριστη προσοχή μας, εμείς μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά και να τα αντιμετωπίζουμε. Κάπως έτσι γίνεται και με την λιπαρή επιδερμίδα. Και δεν είναι παράλογο, πως τα «θύματά» της, μοιάζουν να δίνουν έξτρα προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιούν αλλά και στη συνέπεια της καθημερινής beauty routine τους. Ποια θέλει να βλέπει το δέρμα της να γυαλίζει σαν καθρέφτης από τη λιπαρότητα ή το μακιγιάζ της, να «λιώνει» όσο περνάνε οι ώρες; Και η αυτονόητη απάντηση, έρχεται να βρει τη λύση της στα παρακάτω δέκα καλύτερα προϊόντα ενάντια στην λιπαρότητα, που βγαίνουν νικητές μετά από πολλά test-drives.
1. Τα Pureness oil control της Shiseido είναι ειδικά χαρτιά απορρόφησης της λιπαρότητας. Χρησιμοποιήστε τα, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ταμπονάρετε απαλά τις ζώνες του προσώπου με ορατή λιπαρότητα. Πιέστε απαλά την πλευρά του χαρτιού με την απορροφητική πούδρα πάνω στην επιδερμίδα. Επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται.
2. Το oil free foundation primer της Laura Mercier, ή αλλιώς, ίσως το καλύτερο primer για τις λιπαρές επιδερμίδες. Προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχτεί το μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Περιέχει βιταμίνες Α, C και E που λειτουργούν σαν αντιοξειδωτικά και προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Ιδανικό για λιπαρά και ευαίσθητα δέρματα με τάση ακμής. Απλώστε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν και κάντε μασάζ στο δέρμα. Αν φοράτε αντηλιακό, εφαρμόστε το πριν το Foundation Primer.
Extra tip: Φυλάξτε το στο ψυγείο σας. Το αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης που θα νιώσετε την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε, είναι απερίγραπτο.
3. Η MAC, μας έκανε το καλύτερο δώρο με το Pro Longwear Concealer. Το συγκεκριμένο προϊόν πέραν του ότι είναι σαν να έχει φτιαχτεί για τις πιο σκληροπυρηνικές συνθήκες, είναι και εξαιρετικά χρήσιμο για τις διακοπές μας, όπου και δεν θέλουμε να βαραίνουμε το πρόσωπό μας (αλλά ούτε και το νεσεσέρ μας). Λατρεύω να επενδύω σε μια σοκολατένια του απόχρωση την οποία και χρησιμοποιώ τόσο το χειμώνα για contouring, όσο και το καλοκαίρι, όπου έχω αποκτήσει το πολυπόθητο μαύρισμα, για να καλύψω τα μικρά σημάδια ή ακόμα και για μια ελαφριά βάση σε όλο το πρόσωπο.
4. Τα πιο τρανταχτά γνωρίσματα μιας λιπαρής επιδερμίδας, είναι φυσικά οι διευρυμένοι πόροι και η άτονη και θαμπή όψη. Η Rare Earth Deep PORE Cleansing Masque είναι μια μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό που «δεσμεύει» τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα. Τα σπάνια συστατικά της που προέρχονται από τα πιο εξωτικά μέρη του χάρτη, αποτοξινώνουν και εξυγιαίνουν την επιδερμίδα ενώ η Aloe Vera και η βρώμη, την καταπραΰνουν και την απαλύνουν. Απλώστε μια λεπτή στρώση σε βρεγμένο, καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Αφήστε τη για 10 λεπτά να στεγνώσει. Στη συνέχεια, απομακρύνετε με μια βρεμένη, με χλιαρό νερό, πετσέτα και στεγνώστε ταμποναριστά. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε 1-2 φορές την εβδομάδα.
5. Το γαλάκτωμα καθαρισμού της Frezyderm είναι απαλό και ενδείκνυται  για πρόσωπο και μάτια, χωρίς να τα ερεθίζει, να τα αφυδατώνει ή να τα βαραίνει. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό από τους ρύπους και το μακιγιάζ. Ακόμα και το αδιάβροχα προϊόντα. Ταυτόχρονα τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design