Dare to Wear χρώμα στο maquillage


Το αισιόδοξο, έντονο και πολύχρωμο μακιγιάζ είναι κάτι παραπάνω από τάση, κάθε χρόνο που οι θερμοκρασίες προμηνύουν το καλοκαίρι. Είτε πρόκειται για σκιά, είτε για ρουζ, είτε για κάποιο κραγιόν, το έντονο χρώμα στο μακιγιάζ, είναι σίγουρο πως μας φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία, με ελάχιστη προσπάθεια. Το μυστικό είναι να επιλέξετε μόνο ένα χαρακτηριστικό για να επισημάνετε. Προτείνουμε, το εστιακό σημείο, να είναι το δυνατό σας χαρακτηριστικό. Αν για παράδειγμα έχετε εκ φύσεως όμορφα και καλοσχηματισμένα χείλη, τότε τονίστε τα με κάποιο φούξια ή κοραλί κραγιόν, κρατώντας ήσυχο το υπόλοιπο πρόσωπο.
Μια μπλε σκιά, θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά. Λατρεύουμε την Electric Pressed Pigment Palette της Urban Decay. Όταν περιβάλλετε τα μάτια σας με το μπλε, κάνει τα λευκά των ματιών σας να φαίνονται πιο λευκά και εξαλείφουν την ερυθρότητα. Το πράσινο μπορεί να αποδειχθεί υπέροχος συνδυασμός μαζί με το χρυσό για ένα καλοκαιρινό και συγχρόνως glam αποτέλεσμα.
Εύκολα ή δύσκολα, όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα έντονο κραγιόν. Το θέμα όμως με αυτό, είναι πως τα χείλη μας πρέπει να είσαι σε τέλεια φόρμα. Καλοσχηματισμένα και ενυδατωμένα, μιας και ένα έντονο κραγιόν αυτό που κάνει, είναι να τονίζει ακόμα περισσότερο τυχόν ατέλειες. Λίγο concealer στο περίγραμμα των χειλιών, θα βοηθήσει το χρώμα να μην ξεφύγει από το εσωτερικό των χειλιών, ενώ ένα primer θα μπορέσει να τους δώσει την απαραίτητη βάση. Το μολύβι χειλιών πρέπει να είναι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν, μιας και η μόδα που ήθελε το περίγραμμα πιο σκούρο έχει ξεπεραστεί εδώ και πολλά χρόνια (ευτυχώς!). Το Baby Doll Kiss & Blush (Yves Saint Laurent) εφαρμόζεται με την ίδια ευκολία σε χείλη και ζυγωματικά, γλιτώνοντάς μας χώρο από το νεσεσέρ.
 

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design