Ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής είναι…σοβαρή υπόθεση


Ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας. Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται; Τι πρέπει να αποφεύγουμε; Και ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για εμάς;
Μην διστάσετε να συζητήσετε με τον γυναικολόγο σας, ώστε να σας προτείνει το κατάλληλο προϊόν για την περίπτωση σας. Οι ανάγκες ποικίλλουν, ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεται η καθεμία από εμάς. Εμμηνόπαυση, εγκυμοσύνη, εφηβεία, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες, τις οποίες θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.
 Δεν χρειάζονται υπερβολές: Ο σωστός και τακτικός καθαρισμός, είναι απαραίτητος, προκειμένου να διατηρήσουμε την περιοχή καθαρή και χωρίς κίνδυνο για μολύνσεις. Μετά τη θάλασσα, στο τέλος της περιόδου ή μετά την σεξουαλική επαφή, καλό είναι να χρησιμοποιείτε το προϊόν καθαρισμού σας, σε συνδυασμό με άφθονο νερό, ώστε να διαφυλάξετε την φυσική χλωρίδα της περιοχής. Ο καθημερινός καθαρισμός, θεωρείται βασικός, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και πολλοί μικροοργανισμοί βρίσκουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν, και φυσικά εξαιτίας των μπάνιων στη θάλασσα, ή σε περιπτώσεις κατά τις οποίες οι εκκρίσεις υγρών, είναι έντονες. Χρειάζεται όμως προσοχή, ώστε να μην υπερβάλουμε, και δημιουργήσουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design