Η Jurlique αναλαμβάνει την περιποίηση της γυναίκας σε όλες τις ηλικίες




Η σωστή θρέψη και περιποίηση της επιδερμίδας μας, είναι θέμα ηλικίας, συνθηκών και τρόπου ζωής. Σε κάθε δεκαετία της ζωής μας, το δέρμα μας και οι ανάγκες μας αλλάζουν. Τόσο εξαιτίας του χρόνου, όσο και των ορμονών, που δείχνουν να μεταστρέφονται πλήρως κάθε δέκα χρόνια. Τι 30, τι 40, τι 50 λοιπόν, και εμείς βρήκαμε τις ιδανικές κρέμες για κάθε φάση της γυναίκας. Και σε όποια από αυτές και αν βρίσκεστε, σίγουρα κάπου ανάμεσα στα παρακάτω, θα βρείτε την κατάλληλη.

 Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum
Συμπυκνωμένος βοτανικός ορός, με αποκλειστικό, ενεργό συγκρότημα, το Naturadiance PB18+, για να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, να βοηθήσει στην αύξηση της ελαστικότητας, να αποκαταστήσει τη λάμψη και να αυξήσει την ενυδάτωση στις επιδερμίδες άνω των 20. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά του, δημιουργούν μια φυσική ασπίδα για την προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Ελαχιστοποιεί τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, ενώ αφήνει την επιδερμίδα εμφανώς πιο λαμπερή, ενυδατωμένη, με υγιή, νεανική εμφάνιση. Βοηθά στην εξασθένιση των δυσχρωμιών και φωτίζει το δέρμα ενισχύοντας τη λάμψη του. Με συνεχή χρήση, το δέρμα ανανεώνεται ριζικά και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται αισθητά.

Jurlique Purely Age-Defying Firming and Tightening Serum
Απευθύνεται σε ηλικίες 35-44 και βοηθά στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Βελτιώνει τον τόνο και τη σαφήνεια του δέρματος. Το 76% των γυναικών δήλωσε ότι το δέρμα τους, αισθάνεται πιο σφριγηλό, ενώ το 88% των γυναικών δήλωσε ότι το δέρμα τους φαίνεται πιο λείο μετά από 6 εβδομάδες χρήσης.
 Jurlique Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum
Ορός που επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Οι ηλικίες άνω των 45 έχουν απαιτήσεις τόσο ως προς την ενυδάτωση, όσο και ως προς τη λείανση των σημαδιών του χρόνου. Περιέχει εκχύλισμα ρίζας Ginseng για λείανση και τόνωση και εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας για να φωτίσει και να απαλύνει την επιδερμίδα. Απαλή υφή και εξαιρετικό άρωμα λουλουδιών. Άρωμα εμπνευσμένο από τον όμορφο κήπο με τριαντάφυλλα στους λόφους της Αδελαΐδας, μια αρωματική έκφραση της αγνότητας των μπουμπουκιών τριαντάφυλλου, που σιγά-σιγά απελευθερώνουν την υπέροχη μυρωδιά τους όπως ανθίζουν κάτω από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου, κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design