Το maquillage του καλοκαιριού...

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσο περισσότερα χρώματα μπαίνουν στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά τόσα μπαίνουν και στο μακιγιάζ μας. Και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο αξεσουάρ από ένα όμορφο, δροσερό, καθαρό και καλοκαιρινό μακιγιάζ. Η προσθήκη πολλών χρωμάτων είναι το κλειδί ενός καλοκαιρινού μακιγιάζ. Τιρκουάζ smokey, κίτρινο eyeliner, κοραλλί κραγιόν και σμαραγδί μάσκαρα, είναι μόνο ελάχιστες από τις τάσεις που προτείνουν οι φετινές διεθνείς καμπάνιες. “Sky is the limit”, όπως λέει και ο σοφός λαός και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.
Τα χρωματιστά μολύβια είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτησή τους και πιάνουν ελάχιστο χώρο στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ. Επενδύστε στα χρώματα που σας ταιριάζουν, και τοποθετήστε τα είτε περιμετρικά, κλειδώνοντας όμως έτσι το σχήμα του ματιού, είτε με την ελαφριά άνοδο στην εξωτερική γωνία για ένα γατίσιο βλέμμα.
Τα mat gloss είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Θα μείνουν σταθερά για ώρες ακόμα και αν ιδρώσετε. Το καλό δε, με τις τάσεις, είναι πως κατακλύζουν τα  πάντα. Τα περισσότερα brands έχουν την δική τους σειρά από mat gloss, οπότε δεν έχετε, παρά να βρείτε τα δικά σας αγαπημένα.
Οι light υφές είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι, που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει επικίνδυνα, αλλά εμείς επιβάλλεται να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές. Οι BB κρέμες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ταμπονάρετε λίγη διάφανη πούδρα στην ζώνη του Τ όπου υπάρχουν και οι περισσότεροι σμηγματογόνοι αδένες και το αποτέλεσμα θα είναι ελαφρύ, ενυδατικό και όσο καλυπτικό χρειάζεται.
Προτιμήστε αδιάβροχα προϊόντα, για μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design