Μωβ για τον μυστηριώδη Δίδυμο...

Επικοινωνιακός και υπερδραστήριος ο Δίδυμος, δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα να περάσει απαρατήρητος. Και επειδή, έχουμε αφήσει πίσω μας την όποια παράδοση, που ήθελε το smokey να είναι αυστηρά σε μαύρες και γκρι αποχρώσεις, ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε, ένα βιολετί/μωβ smokey. Το μωβ είναι επίσης ένα χρώμα αρκετά διαδεδομένο που μας επιτρέπει να μπορούμε να επιλέξουμε τη δική μας απόχρωση ανάμεσα σε πολλές που υπάρχουν εκεί έξω και να παίξουμε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις.

Και για να μιλήσουμε με αποδείξεις, σας προτείνουμε την πιο τέλεια απόδειξη του απόλυτου μωβ. Οι Satellite dreams, nocturnelle, Fig. 1 και Cranberry της MAC είναι μερικές από τις σκιές που δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ. Είτε από μόνες τους, είτε σε συνδυασμό, μπορούν να αποτελέσουν θαυμάσια εργαλεία. Ναι ναι, σας μιλάμε συνεχώς για smokey γιατί το αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ. Αλλά έχουμε την λύση και για τις λιγότερο τολμηρές από εσάς. Τοποθετήστε τη σκιά σαν μολύβι, με την χρήση ενός πολύ λεπτού πινέλου, για να περιγράψετε τα μάτια σας. Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ ανάλαφρο και ο δείκτης δυσκολίας του αυτομάτως, πέφτει κατακόρυφα.

Τα χρωματιστά eyeliner είναι και φέτος στην μόδα και λατρέψαμε το Fingertip – Eyeliner στα Sephora. Εύχρηστο, με έντονο χρώμα, κατέχει σίγουρα μια θέση στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ. Συμπληρώστε το look σας, με απαλά ροζ ζυγωματικά και χείλη, μπόλικη μάσκαρα και φυσικά καλοσχηματισμένα φρύδια.

Καλή επιτυχία!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design