Λέων ο βασιλιάς (και όχι άδικα)...


Ίσως το αγαπημένο μου ζώδιο ever, και μόνο εσύ θα μπορούσες να κλείνεις το κύκλο του καλοκαιριού. Είσαι ένας δυνατός, υπερήφανος, εγωκεντρικός και λαμπερός Λέοντας. Ένα ζώδιο που είναι φτιαγμένο εκ γεννετής να ηγείται και να καθοδηγεί. Είναι στο DNA σου ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε; Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη από τα γεννοφάσκια σου. Το ίδιο και η σχέση σου με τον αθλητισμό που είναι τρόπος ζωής για’σενα. Τα κάνεις όλα και συμφέρεις. Και όχι τίποτα άλλο. Όχι μόνο φέρνεις εις πέρας ο,τιδήποτε σου ανατεθεί αλλά είσαι και πολύ καλός. Είναι αυτό το τεράστιο πείσμα σου μάλλον που σε κάνει να μη το βάζεις ποτέ και για κανένα λόγο κάτω. Αλλά όπως όλοι οι βασιλιάδες, έχεις και εσύ τη δική σου αχίλλειο πτέρνα. Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής λοιπόν, σε καρδιακές νόσους. Γι'αυτό το έντονο περπάτημα και το τρέξιμο είναι σαν να φτιάχτηκαν για'σενα μιας και σου χαρίζουν τη φόρμα και την ευεξία που χρειάζεσαι για να παραμένεις αγέρωχος/η. Για τις γυναίκες οι latin χοροί είναι ένας τρόπος εκγύμνασης που θα μπορούσε να αποδειχθεί αυτό ακριβώς που χρειάζονται καθότι όχι μόνο βελτιώνουν τη στάση του σώματος, αλλά δυναμώνουν κιόλας τη πλάτη και τη σπονδυλική στήλη, σημεία που συχνά πυκνά τα νιώθετε εξαντλημένα και αδύναμα.

Με τη δύναμη του βασιλικού: Ο βασιλικός είναι γνωστός από αρχαιοτάτων χρόνων μιας και το κατανάλωναν (καθόλου τυχαία) οι Βασιλιάδες. Βοηθάει πολύ στη λειτουργία της καρδιάς και προσφέρει ευεξία σε σώμα και πνεύμα. Εξόπλισε τη κουζίνα σου με το αντίστοιχο αιθέριο έλαιο, πρόσθεσε μερικές σταγόνες στον ανάμεικτο φυσικό χυμό σου και θα με θυμηθείς. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ανάμεσα σε όλα τα προσόντα του, ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα. Χειμώνας πλησιάζει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μια γλάστρα βασιλικού, θα μπορούσε επίσης να κοσμεί τη βεράντα σου ή και τη κουζίνα σου ακόμα, μιας και μπορεί να προστεθεί σε άπειρες συνταγές μαγειρικής (μια υπέροχη μακαρονάδα με pesto βασιλικού και κουκουνάρια, είναι μια πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό).

Νιώθεις αρχηγός, και δεν αρκείσαι να καταναλώσεις ένα πιάτο φαγητό μόνο και μόνο για να χορτάσεις. Σου αρέσουν τα γκουρμέ γεύματα και οι εκλεπτυσμένες γεύσεις γι'αυτό και είναι πιθανότερο να σε πετύχουμε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο έναντι μιας ταβέρνας.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design