Κράτα το καλοκαίρι στα χέρια σου...

Μυρίζει ακόμα καλοκαίρι. Λίγο η λάμψη και η φρεσκάδα του σώματος από τις τεράστιες ποσότητες αντιηλιακών και γαλακτωμάτων με τις οποίες πότισες κυριολεκτικά το δέρμα σου. Λίγο το μαυρισμένο σου δέρμα μετά την (ελεγχόμενη ελπίζω) παραμονή σου στον ήλιο, απέκτησες αυτά τα φοβερά λευκά σημάδια από το μαγιό. Και ναι είναι γεγονός. Το καλοκαίρι μας ανεβάζει τη διάθεση, την αυτοπεποίθηση και τη λίμπιντο. Και ναι ξέρω πολύ καλά πως θέλεις να το παρατείνεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Και πως θα μπορούσες άλλωστε να μη θέλεις.
Κατά πρώτον λοιπόν, τα self tan προϊόντα θα παρατείνουν το μαύρισμά σου και κατ'επέκταση και αυτή την εξωτική σου εμφάνιση.
Δεύτερον, είμαι σίγουρη πως αυτό το άγχος του χειμώνα, να ισιώνεις το μαλλί και να αγχώνεσαι μη τυχόν έχει υγρασία και φριζάρει, σίγουρα δεν σου έλλειψε καθόλου. Πήγαινε λοιπόν στο κομμωτήριο να κόψεις κανά 2-3 πόντους τις άκρες για να δυναμώσει η τρίχα και συνέχισε να τα πιάνεις στην αγαπημένη πλεξίδα ή το ponytail που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη ανεξάρτητα από καιρό, συνθήκες και θερμοκρασίες ή εφάρμοσε λίγο αφρό γι'αυτό το δροσερό semi-wet look.
Τέλος, χρησιμοποίησε αποχρώσεις του μάνγκο ή του ροδάκινου στο ρουζ σου για να αποκτήσεις αυτά τα γεμάτα υγεία και ποτισμένα από τον ήλιο ζυγωματικά και ξεγέλασε τους γύρω σου. Θυμήσου επίσης πως όσο το πρόσωπό σου παραμένει μαυρισμένο η χρήση foundation δεν κρίνεται απαραίτητη. Οπότε, less is more...

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design