Η2Ο...Για να πίνετε νερό στο όνομά του...

Πολλοί είναι αυτοί που το θεωρούν μαγικό, καινοτόμο και αξεπέραστο. Όπως έχω ξαναπεί όμως, εμπιστεύομαι μόνο ό,τι τα μάτια μου βλέπουν.
Δε θα μπορούσα λοιπόν να μη δοκιμάσω αυτό το θαυματουργό νερό. Και όχι μόνο να το δοκιμάσω αλλά και να το τεστάρω, έτσι για να μπορώ να σχηματίσω πλήρη άποψη.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η2Ο από τη Bioderma. Η Bioderma είναι μια εταιρεία γαλλικής προέλευσης που πραγματικά τη σέβομαι και την εκτιμάω για τη καινοτομία με την οποία ντύνει όλα της προϊόντα. Συστήνεται από κορυφαίους δερματολόγους για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματοπαθειών και βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση στη κατάταξη των δερμοκαλλυντικών εταιρειών.
Το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο και επιρρεπές σε αντιδράσεις από καλλυντικά κάθε κατηγορίας. Δύσκολο να βρω κάτι να "κάτσει" στην επιδερμίδα μου έτσι όπως πρέπει. Το συγκεκριμένο προϊόν λοιπόν είναι το H2O και όπως σωστά μαντεύετε ή αντιλαμβάνεστε πρόκειται για νερό. Ένα νερό ντεμακιγιάζ το οποίο πραγματικά φτιάχτηκε για να διευκολύνει τη ζωή μας.
Αφαιρεί το μακιγιάζ αφήνοντας πίσω του ένα δέρμα που πραγματικά αναπνέει, χωρίς να νιώθει βαρύ από τυχόν αλκοόλ στη σύνθεση του προϊόντος. Το καλύτερο δε, είναι πως δεν χρειάζεται επανειλημμένη τριβή, ακόμα και στη δύσκολη περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και εφαρμόζεται με το παραδοσιακό τρόπο των βαμβακερών επιθεμάτων (pom-pon).

Μπορείτε να το βρείτε στα ηλεκτρονικά φαρμακεία σε αρκετά λογικές τιμές, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μικρό θαύμα (περίπου στα 17 ευρώ τα 500 ml ανάλογα την εκδοχή).

Διατίθεται σε τρεις εκδοχές, για διαφορετικούς τύπους δέρματος. Καθότι όμως έμπειρη στο χώρο, η εταιρεία τα επενδύει και με funky χρωματισμούς ώστε να είναι εύκολο να τα ξεχωρίζουμε χωρίς να πρέπει να θυμόμαστε τι έγραφε πάνω η ετικέτα τους και να μη μπερδευόμαστε. Φούξια λοιπόν για ευαίσθητη επιδερμίδα. Γαλάζιο για ευαίσθητη και αφυδατωμένη και πράσινο για λιπαρή με τάσεις ακμής.

Και σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν σας έπεισαν για το πόσο υπέροχο είναι αυτό το "νερό", τότε σας έχω ένα hint ακόμα.
Είναι τόσο βολικό για μικροδιορθώσεις στο μακιγιάζ και αποτελεί πλέον το must-have κομμάτι στο επαγγελματικό μου βαλιτσάκι, και όχι μόνο, καθώς μια μπατονέτα εμποτισμένη με το μαγικό αυτό νεράκι, αποδείχθηκε η καλύτερη "γόμα".

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design