5+1 λόγοι που πρέπει να επισκεφτείς το Apivita Store ΤΩΡΑ!!!

Το Apivita Store ένιωθα ότι θα το λατρέψω πριν καν ανοίξει τις πόρτες του. Απλό, λιτό, παραμυθένιο και κυρίως ελληνικό. Ένας σύγχρονος παράδεισος που αξίζει να επισκεφτούμε για 5+1 λόγους.
1. Μπορείς να δεις παραταγμένα στη σειρά όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα μπουκαλάκια, βαζάκια, σφουγγάρια και κρέμες, ώστε να έχεις πλήρη εικόνα του τι φρούτα βγάζει τελικά αυτή η μαγική εταιρεία.
2. Το γλυκό, προσιτό και πλήρως "διαβασμένο" προσωπικό του θα μπορέσει να σου λύσει όλες τις απορίες γύρω από τα προϊόντα και να σας βοηθήσει να βρείτε από κοινού αυτά που θα καλύψουν πλήρως τις δικές σου "μοναδικές" ανάγκες.
3. Θα απολαύσεις το καλύτερο φυσικό χυμό ever, στο καλύτερο juice bar της Αθήνας, αφού ξέρουν και μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα εκ των έσω.
4. Αν είσαι παιδί της μάθησης, πήγαινε κατευθείαν στο δεύτερο όροφο, τον ευρέως γνωστό και ως τον όροφο του Ιπποκράτη. Εκεί μπορείς να διαβάσεις βιβλία, να ανταλλάξεις απόψεις αλλά και να παρακολουθήσεις διάφορες παρουσιάσεις.
5. Λάτρεψα τις θεματικές ενότητες ανά όροφο, όπως ότι στο τρίτο θα πας για να φτιάξεις τα μαλλάκια σου με τις πιο εξελιγμένες και πράσινες μεθόδους και στο τέταρτο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για μια μαγική spa εμπειρία η οποία θα σου δείξει πως όλα είναι θέμα φύσης και η ομορφιά τελικά βρίσκεται στη κουζίνα μας.
6. Αλλά και από αρχιτεκτονικής άποψης αν το πάρεις, πάλι το θεωρώ πόλο έλξης. Ειδικά το τέταρτο όροφο που είναι έτσι σχεδιασμένος και διαμορφωμένος ώστε να σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι μέσα (σε τι άλλο;), μια κυψέλη.
PLUS: Πραγματικά λατρεύω την ελιά που βρίσκεται στην είσοδο. Το απόλυτα ελληνικό και αγνό δείγμα!

ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE
Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι
Τηλ. 210-3640560
Ώρες λειτουργίας: 
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 10:00-17:00
Tρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00-21:00
Σημείωση: Το κομμωτήριο και το SPA είναι κλειστά τις Δευτέρες

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design