BRAAAAZIL...

Κερί, χαλάουα, αισθητικός, πόνος, ραντεβού. Λέξεις κλειδιά για μια διαδικασία με την οποία λίγο πολύ όλες οι γυναίκες είναι εξοικειωμένες, και ακούει στο όνομα "μπικίνι".
Πασχίζουμε συνεχώς να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας αλλά και στο έτερο φύλο. Η αποτρίχωση όμως της ευαίσθητης περιοχής, ας μη γελιόμαστε, γίνεται καθαρά προς ευχαρίστηση του άλλου μας μισού.
Υπάρχει αυτή η "καραμέλα" των αρσενικών που λέει πως μας θέλουν φυσικές. Αντίστοιχα υπάρχουν οι δικές μας παρερμηνείες σ'αυτό το άκουσμα της λέξης "φυσικό".
Για χρόνια πιστεύαμε πως οι άντρες μας θέλουν εντελώς "γυμνές" στο επίμαχο σημείο. Μια θεωρία που δείχνει να καταρρέει σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των μετρήσεων. Έρευνες λοιπόν, έδειξαν πως οι άντρες μας θέλουν φυσικές ακόμα και σ'αυτό το θέμα. Τι σημαίνει όμως φυσικές; Ο ερωτηθείς ανδρικός πληθυσμός μίλησε και ήταν ξεκάθαρος.
Μια πλήρως καθαρή περιοχή στο μπικίνι (πλαϊνά και πάνω) και τριμαρισμένες οι υπόλοιπες τρίχες είναι αυτό που θέλουν τελικά και να θυμάστε πως το "δάσος" ουδείς αγάπησε. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα για trimming και θα σας γλιτώσουν από την επίπονη διαδικασία της αποτρίχωσης σε ολόκληρη τη περιοχή. Δοκιμάστε λοιπόν και αυτό το στυλ και πείτε τέρμα στο πόνο της απόλυτης "γύμνιας".

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design