Πάντα φρέσκες....

Οι λίγες ώρες ύπνου αποτυπώνονται όχι μόνο στο σώμα μας και στη διάθεσή μας αλλά και στο πρόσωπό μας. Είναι θαμπό και κουρασμένο. Μπορούμε όμως ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες και με το σωστό μακιγιάζ να μοιάζουμε φρέσκες και ξεκούραστες. Τα μυστικά;
1. Μη φορτώσετε το δέρμα σας, με πολλά προϊόντα και κυρίως με τίποτα που να έχει ματ υφή.
2. Μια ΒΒ κρέμα θα αποδειχθεί σωτήριος λύση γιατί και θα ενυδατώσει το αφυδατωμένο σας δέρμα και θα του χαρίσει λεία όψη, και το concealer θα φωτίσει τα μάτια σας. Προσθέστε και λίγο πορτοκαλί concealer σε περίπτωση έντονων μαύρων κύκλων.
3. Μια χρωματιστή μάσκαρα αλλά και η αγαπημένη κλασσική μαύρη μόνο στο πάνω βλέφαρο θα κάνει το βλέμμα σας να δείχνει πιο "ανοιχτό" και ζωηρό. Επίσης θα βοηθούσε και μια μπεζ σκιά για να καλύψει το κόκκινο του εσωτερικού των ματιών.
4. Οι αποχρώσεις του κραγιόν και του ρουζ σας θα πρέπει να είναι ίδιες. Ροδακινί με ροδακινί, ή ροζ με ροζ. Έτσι θα φαίνεστε με φρέσκα και ροδαλά μάγουλα και με ζουμερά χείλη. Προτιμήστε ένα gloss αντί του κλασσικού κραγιόν για να προσθέσει μια παιχνιδιάρικη νότα στο λουκ σας.
 
TIP: Εφαρμόστε ένα spray σώματος με απαλό άρωμα για να αναδεικνύετε φρεσκάδα.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design