Τα κάναμε...φιόγκο!

Φιόγκοι, μια τάση της μόδας που μετράει αρκετούς μήνες και εξακολουθεί να είναι πάντα στην επικαιρότητα. Είναι ρομαντικό, κοριτσίστικο, παιχνιδιάρικο, αθώο και στυλάτο ταυτόχρονα. Το βλέπουμε σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις μορφές. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με τους φιόγκους στα μαλλιά.
Στολίστε τα μαλλιά σας με στέκες, κοκκαλάκια και τσιμπιδάκια με φιογκάκια. Μπορούν να απογειώσουν ένα κατά τ'άλλα αδιάφορο σύνολο. Συνδυάστε 2 στέκες ή κορδελίτσες μαζί για πιο μοντέρνες εμφανίσεις, ενώ προσέξτε τα χρώματα να συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά και με το υπόλοιπο σύνολό σας.
Οι φιόγκοι πρέπει να είναι διακριτικοί και όχι υπερβολικά πολύ μεγάλου μεγέθους γιατί μπορούν να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα στην εμφάνισή μας, και να καταλήξουμε να μοιάζουμε με φτηνές απομιμήσεις της δεκαετίας του '80.
Τολμήστε μαντήλια και στέκες με μεγάλους φιόγκους για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις και πιο μικρά μεγέθη που μπορούν να σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Η Μαρία Μαρμάρου μας προτείνει δίχρωμες και μονόχρωμες, εμπριμέ και πουά με διάφορα υφάσματα και υφές καθώς και την επιλογή του να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο.
 

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design