Back to 90's

Το Φθινόπωρο ξεκίνησε (τουλάχιστον ημερολογιακά), γυρίσαμε από τις διακοπές μας και αρχίσαμε ήδη να βλέπουμε τις καινούργιες τάσεις τις μόδας για το φετινό φθινόπωρο και το χειμώνα. Σκούρα νύχια και κραγιόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, μπορντώ, μωβ, μαύρο και καφέ ξαναέρχονται στην επιφάνεια εν όψει του φθινοπώρου. New entries;;;
Το θρυλικό κόκκινο κάνει δυνατό come back και επιστρέφει για να γεμίσει τα νύχια μας, τα χείλη μας, τη γκαρνταρόμπα μας και τις εμφανίσεις μας γενικότερα. Πάντα σικάτο και στυλάτο μπορεί να προσθέσει τις κατάλληλες πινελιές για να απογειώσει τις εμφανίσεις μας. Συνδυάστε το με μίνιμαλ σύνολα και total black looks και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένο.
Δεύτερη τάση φέτος είναι το σκούρο περίγραμμα στα χείλη. Επιστροφή στη δεκαετία του '90 λοιπόν και η μόδα προστάζει το μολύβι των χειλιών να είναι 1-2 τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν μας. Το συγκεκριμένο όμως θέλει προσοχή για να μη φανεί αντιαισθητικό. Δοκιμάστε ένα ανοιχτό καφέ κραγιόν με ένα πιο σκούρο μολύβι, δίνοντας μεγάλη προσοχή στο τρόπο που θα περιγράψετε τα χείλη σας ώστε να είναι καλοσχηματισμένα. Συνδυάστε μ'ένα smokey στα μάτια σε έντονους γήινους τόνους και είστε έτοιμες.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design