Ετοιμάζοντας το νεσεσέρ των διακοπών...

Οι γυναίκες έχουμε μια γενικότερη τάση να παίρνουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη. Γι'αυτό για να μη πιέζετε τα καλλυντικά σας για να χωρέσουν σ'ένα νεσεσέρ καλό είναι να διαχωρίσετε ποιά θέλετε να πάρετε μαζί σας και ποιά να αφήσετε πίσω.
Ένα concealer θα σας βοηθήσει να καλύψετε μικρά αντιαισθητικά σημαδάκια που μπορεί να εμφανιστούν, ενώ μια BB cream θα σας χαρίσει ενυδάτωση (που τη χρειάζεστε σίγουρα μετά την έκθεσή σας στον ήλιο) και κάλυψη (για να δημιουργήσετε μια ωραία βάση). Ενώ μαι bronze πούδρα μπορεί να επαναφέρει το μαύρισμα στην επιδερμίδα σας αλλά και να τονίσει τα ζυγωματικά σας εάν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα.
Το καλοκαίρι όλα πρέπει όχι μόνο να δείχνουν, αλλά και να είναι πιο ελαφρυά. Μη βαρύνετε το πρόσωπό σας με έντονες σκιές. Προτιμήστε τα χρωματιστά μολύβια που θα σας χαρίσουν φως, λάμψη χωρίς να δείχνει επιτηδευμένο το αποτέλεσμα. Βάλτε στο νεσεσέρ σας 2 χρωματιστά μολύβια της επιλογής, ένα γκρι και ένα άσπρο και 2 σκιές σε γήινες αποχρώσεις και είστε έτοιμες. Αν έχετε χώρο μπορείτε να προσθέσετε και μια γυαλιστερή σκιά ώστε να τη χρησιμοποιείτε και μόνη της και να προσθέσει μια λάμψη στην εμφάνισή σας. Τέλος προσθέστε τη μάσκαρα και το ρούζ σας και φυσικά τα πινέλα ή τα σφουγγαράκια σας. 2 κραγιόν και 2 gloss είναι υπέραρκετά. Όσο για τις αποχρώσεις τους, αυτό είναι καθαρά δική σας επιλογή. Αλλά γνώμη μου είναι πως το ένα και ένα είναι το πιο safe. Δηλαδή ένα έντονο κραγιόν και ένα έντονο gloss και ένα πιο απαλό χρώμα στα άλλα δύο. Έτσι θα μπορείτε και να τα αναμείξετε μεταξύ τους αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά.
Φυσικά το πακέτο "νεσεσέρ" περιλαμβάνει και το ντεμακιγάζ σας αλλά και τις κρέμες σας, τις οποίες και δεν πρέπει να αμελήσετε.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design