Τα καλύτερα concealers και πώς να τα χρησιμοποιήσουμε.


Ok, ας το παραδεχτούμε. Το κραγιόν, είναι το πιο πολυγαμικό προϊόν ομορφιάς ever. Και εμείς δεν είμαστε τίποτα μαζοχίστριες, για να αφιερωθούμε μόνο σε ένα. Plus, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να γίνει. Κάτι παρόμοιο όμως, συμβαίνει και με το concealer μας. Το πιο must have προϊόν μαζί με τη μάσκαρα, είναι η απόλυτη επένδυση, στην οποία ουδείς μπορεί να αντισταθεί. Είτε είστε στην κατηγορία , κατά την οποία ψάχνετε να βρείτε εκείνο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, είτε η σχέση με το παλιό concealer σας, περνάει κρίση και χρειάζεστε ανανέωση, σας έχω νέα.
Σήμερα, έχω να σας προτείνω την επένδυση στα multitasking concealer που δεν εφαρμόζονται μόνο στην περιοχή των ματιών. Αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο με ατέλειες εμφανίζεται καθημερινά απρόσκλητο και από το πουθενά. Το καινούργιο 5 minutes makeup είναι το 3 minutes makeup κατά το οποίο τη θέση του foundation έρχεται να πάρει το concealer.
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το concealer σας στις ατέλειες του προσώπου σας και με τη βοήθεια του σφουγγαριού ή και ενός πινέλου δουλέψτε την περιοχή για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να έχετε μια ομοιογενή εμφάνιση. Ρουζ, μολύβι φρυδιών, μάσκαρα και λίγο lip gloss και είστε έτοιμες. Φυσικά, αυτό μπορεί να εφαρμοστεί μόνο όταν οι ατέλειες είναι όντως μικρές και περιορισμένες. Σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς δεν μπορεί να αποφευχθεί η εφαρμογή ενός προϊόντος σε όλη την έκταση του προσώπου σας.







Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design