Κεφάλαιο Απολέπιση: Πόσο σωστά την κάνετε;

Η απολέπιση προσώπου είναι μια διαδικασία φαινομενικά απλή και εύκολη. Παρ’όλα αυτά, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος του να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Από την σειρά με την οποία εφαρμόζουμε τα προϊόντα στην beauty routine μας, μέχρι η πίεση την οποία ασκούμε, είναι πολλά αυτά που έχουν σημασία, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η απολέπιση θεωρείται απαραίτητη, για ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα. Όταν το πρόσωπο δεν έχει απολεπιστεί σωστά, τα νεκρά κύτταρα «κολλάνε» πάνω στην επιδερμίδα μας με αποτέλεσμα ένα θαμπό πρόσωπο. Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης γίνονται εντονότερες. Ενώ, με την απολέπιση το δέρμα μας είναι προετοιμασμένο σωστά, για να υποδεχτεί και να αφομοιώσει τα serum και τις ενυδατικές.
Ωστόσο, κανένα προϊόν απολέπισης, δεν έχει νόημα να εφαρμοστεί, πριν τον πλήρη καθαρισμό της περιοχής. Είναι πολύ σημαντικό, το πρόσωπό μας, να είναι εντελώς καθαρό από ίχνη μακιγιάζ αλλά και περιβαλλοντικούς ρύπους, οι οποίοι υπάρχουν στο πρόσωπό μας, στο τέλος της ημέρας.
Να θυμάστε πως η σωστή εφαρμογή του απολεπιστικού προϊόντος είναι σε συνδυασμό με το χλιαρό νερό. Αφού βρέξετε λίγο τη περιοχή με το νερό, μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν με μαλακές και κυκλικές κινήσεις και να το δουλέψετε σε όλο το πρόσωπο. Έπειτα, αφήστε το προϊόν να δράσει και λίγο μόνο του. Δεν χρειάζεται έντονο και δυνατό τρίψιμο γιατί τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον δυσάρεστα.
 Η επανάληψη της διαδικασίας, ποικίλει από δέρμα σε δέρμα. Ο δερματολόγος σας, μπορεί να σας συμβουλέψει βάσει των δικών σας αναγκών, ως προς την συχνότητα που πρέπει να την επαναλαμβάνετε.



Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design