Η αντιγήρανση είναι πλέον εύκολη υπόθεση…


Η αιώνια νεότητα. Ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες, που μοιάζει να μην το έχει αγγίξει ο χρόνος. Όλα αυτά, είναι ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Από τα πιο απλά ελιξίρια νεότητας, μέχρι τις σύγχρονες μεθόδους του σήμερα, οι εταιρίες κοσμετολογίας, ψάχνουν συνεχώς, νέους τρόπους για την παντοτινή νιότη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι δε, που δηλώνουν έτοιμοι να δαπανήσουν ακόμα και μια περιουσία προκειμένου να παρατείνουν το χρόνο ζωής τους και να σβήσουν τα σημάδια της φθοράς.
Κύριος υπαίτιος της γήρανσης, και συγκεκριμένα της φωτογήρανσης, είναι ποιος άλλος; Ο ήλιος. Και το στοίχημα των εταιριών, δεν είναι άλλο, από το να συνδυάσουν την αντιγηραντική με την ηλιακή προστασία, σε φόρμουλες, που καταφέρνουν να δένουν αρμονικά χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα, και χωρίς να μας εμποδίζουν στο μακιγιάζ. Οι ακτίνες UV είναι παντού και πάντα ακόμα και όταν δεν έχει ηλιοφάνεια. Η Hydrabio Perfecteur της Bioderma, δεν προσφέρει μια απλή αντηλιακή προστασία. Για να αποτρέψουμε την γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV, το Perfecteur SPF30 υψηλής προστασίας, περιέχει φίλτρα UVA/UVB, ενώ ταυτόχρονα η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και καταπολεμά την πρόωρη δερματική γήρανση.
Η σειρά ολικής αντιγήρανσης Nuxuriance Ultra, απευθυνόμενη στις πιο ώριμες επιδερμίδες, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα σημάδια γήρανσης, βοηθώντας την επιδερμίδα να αναγεννηθεί, αποκαθιστώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και πυκνότητά της.  Σε αυτή την οικογένεια, έρχεται να προστεθεί ένα νέο μέλος. Η  Nuxuriance Ultra SPF20, η οποία απαντά στην ανάγκη για καθημερινή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Μια απαραίτητη συνήθεια ομορφιάς για την καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας, καθώς και τις κηλίδες. Με τη χαρακτηριστική πολυτελή υφή, το απολαυστικό άρωμα και το υψηλό ποσοστό φυσικότητας, σήματα κατατεθέν της NUXE, υπόσχεται να γίνει ο σύμμαχος της επιδερμίδας σας όλες τις εποχές του χρόνου.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design