Οι 3 καλύτερες μάσκες ενάντια στα μαύρα στίγματα

Μπορεί να μην είναι τόσο προφανή όσο τα σπυράκια ή οι επίπονες κύστες κάτω από το δέρμα που πάντα φαίνεται να αναδύονται κάπου εκεί γύρω από την περίοδο και την ωορρηξία μας, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να θέλουμε να απαλλαγούμε από τα μαύρα στίγματα. Τώρα! Ή καλύτερα εχθές.
Υπάρχουν καθαριστικά, toners και ειδικές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τους πόρους σας, αλλά οι μάσκες είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για να απαλλαγείτε από την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων. Και μια μαύρη μάσκα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη στη χρήση. Εφαρμόστε την στο πρόσωπό σας, περιμένετε το κατάλληλο χρονικό διάστημα, ξεπλύνετέ το και στη συνέχεια θαυμάστε τους καθαρούς πόρους σας στον καθρέφτη.
Είτε είστε φίλος των sheet masks, είτε αγαπάτε μια κλασική μάσκα από πηλό ή προτιμάτε κάτι που είναι διασκεδαστικό στη χρήση του, υπάρχει μια μαύρη μάσκα για εσάς. Όποια και αν είναι αυτή που θα επιλέξετε, θα είστε σίγουρα σε καλό δρόμο για μια καθαρή, απαλή και απαλλαγμένη από σημάδια όψη του δέρματός σας.

1. Pore Refining Solutions Charcoal Mask

Μάσκα που χαρίζει ματ αποτέλεσμα, απορροφά τη λιπαρότητα, τους ρύπους και προσφέρει αποτοξίνωση στην επιδερμίδα. Η πούδρα από άνθρακα απομακρύνει τους ρύπους που έχουν εισχωρήσει βαθιά και καθαρίζει του ρύπους ενώ τα ορυκτά αργύλου απορροφούν την υπερβολική λιπαρότητα. Οι πόροι φαίνονται αισθητά καθαροί και λιγότερο ορατοί.

 

2. Silver Powder

Πούδρα που απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα από το δέρμα, βοηθώντας έτσι τους πόρους να μη φράζουν, εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων στιγμάτων και διατηρώντας το δέρμα υγιές και καθαρό. Καταπολεμά τα επίμονα σπυράκια και τα έντονα μαύρα στίγματα.






3. Premium Hot&Cool Pore Pack Duo

Ένας συνδυασμός για αποτοξίνωση, ο οποίος περιέχει μια μάσκα ατμών που ανοίγει και καθαρίζει τους πόρους και μια δροσιστική μάσκα που συσφίγγει και ελαχιστοποιεί τους πόρους. Η ζεστή μάσκα Premium Blackhead Steam Pore Pack απομακρύνει τους ρύπους από τους πόρους, απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα χάρη στην κοκκώδη υφή της, και προσφέρει δράση ατμόλουτρου. Αποτέλεσμα: πιο σφιχτή, σφριγηλή επιδερμίδα. Περιέχει πούδρα άνθρακα που απορροφά την περίσσεια σμήγματος και απομακρύνει τα υπολείμματα του μακιγιάζ που φράζουν τους πόρους, καθώς και 100% ανθρακούχο νερό που ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα. Η δροσιστική μάσκα Premium Pore Original Pack συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design