Ροζ για τον ρομαντικό Καρκίνο...

Αν μας ρωτούσατε ποιο είναι το αγαπημένο μας χρώμα φέτος, δίχως δεύτερη σκέψη θα σας απαντούσαμε το ροζ. Ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε όλες όμως εκείνη του ροζ-μπεζ. Η πιο ρομαντική και φινετσάτη εκδοχή του ροζ, έρχεται να ντύσει εσένα Καρκίνε. Τι και αν είσαι ζώδιο του καλοκαιριού και του νερού. Το συγκεκριμένο χρώμα θα βγάλει από μέσα σου ό,τι πιο ρομαντικό και ευαίσθητο έχεις.
Το «no-makeup» makeup είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει. Λατρεύεις τις απαλές αποχρώσεις. Το less is more ήταν, είναι και θα είναι πάντα το moto σου. Σε ευχαριστεί να νιώθεις ότι χρειάζεσαι τον ελάχιστο χρόνο για να ετοιμαστείς και να βγεις έξω. Μια ωραία και περιποιημένη βάση θα σου δώσουν τον καμβά που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το look της υγείας.
Τα ροζ μάγουλα, το ροζ κραγιόν, οι βελούδινες υγρές σκιές και οι κατάμαυρες πυκνές βλεφαρίδες, συνθέτουν ένα μακιγιάζ με το οποίο νιώθεις όμορφη, ανεπιτήδευτη και ασφαλής. Μπορείς να παίξεις με λάμψεις σε ζυγωματικά και στο τόξο κάτω από τα φρύδια με ένα shimmering προϊόν για να προσδώσεις όγκο και έναν πιο luxury αέρα σε μια βραδινή σου έξοδο. Προτείνουμε το face blush 40 της INGLOT. Μια σίγουρη επιλογή για το συγκεκριμένο εφέ, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλές αποχρώσεις σε μάτια και χείλη, αποφεύγοντας πιθανά λάθη …

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design