Κριός ο σπινθιροβόλος

Κριός ο σπινθηροβόλος, ο δυναμικός, ο εύστροφος και ο πολυπράγμων. Είσαι αυτό που λέμε φωτιά και λαύρα και το χρώμα σου είναι το καυτό και απόλυτο κόκκινο. Και όταν μιλάμε για κόκκινο, μιλάμε για ένα χρώμα που δεν είναι τάση ή μόδα. Γιατί πολύ απλά είναι κάτι πολύ περισσότερο. Μιλάμε για ένα χρώμα φετίχ. Και τι άλλο θα μπορούσες να προτιμήσεις από το αγαπημένο, παθιασμένο και άκρως σαγηνευτικό κόκκινο κραγιόν. Υπάρχουν τόσοι τόνοι στο εμπόριο που σίγουρα μπορείς να βρεις εκείνο που είναι κατάλληλο για να σε συνοδεύει στις διάφορες ώρες της ημέρας. Ένα που έχει βάση το ροζ θεωρείται ιδανικό για να μπορέσει να χαρίσει ύφος στην πρωινή σου εμφάνιση με μια μόνο κίνηση. Ενώ για το βράδυ το Russian Red (που είναι και προσωπικό αγαπημένο) της MAC θα προσθέσει μια πολύ glam νότα σε ένα total black/white look. Χάρισε στον εαυτό σου, μια βόλτα στα καταστήματα καλλυντικών. Δες, μύρισε, δοκίμασε και βρες αυτό το ένα και μοναδικό.
Θεωρώ πως το κόκκινο κραγιόν, δεν είναι απλώς ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από μόνο του αλλά ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει αυτό το boost στην εμφάνισή σου με μηδενικό κόπο. Το αγαπάμε για τις περιστάσεις εκείνες, που δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε και πολλά. Και αν έχεις μόνο 10 λεπτά στη διάθεσή σου για το μακιγιάζ σου, τότε σου προτείνω, μια καλή βάση χωρίς σημάδια και κοκκινίλες, μπόλικη μάσκαρα, καλοσχηματισμένα φρύδια, λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και κόκκινο κραγιόν. Γιατί όπως έλεγε και η Coco “Less is more”, και είχε απόλυτο δίκιο.
Tips:
Πέρασε τα χείλη σου με μια μικρή ποσότητα foundation πριν τα βάψεις. Αυτό, θα σταθεροποιήσει το χρώμα περισσότερο και θα αναδείξει στο 100% το χρώμα του κραγιόν σου.
Χρησιμοποίησε οπωσδήποτε περίγραμμα για να καλοσχηματίσεις τα χείλη σου, μιας και το κόκκινο δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.
  1. Απαιτούνται επαρκώς ενυδατωμένα χείλη, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, το αποτέλεσμα θα φαίνεται άσχημο.
  2. Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους, για να δείχνεις αβίαστη και φινετσάτη.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design