Χρυσές Σφαίρες: Η επίθεση του κόκκινου...

Τις Χρυσές Σφαίρες τις περιμένουμε κάθε χρόνο πως και πως. Όχι μόνο για να δούμε τους νικητές ενός θεσμού προάγγελου των Όσκαρ, αλλά και γιατί είναι αφορμή να θαυμάσουμε τις πιο λουσάτες red carpet εμφανίσεις μιας και το Hollywood πάντα θα δημιουργεί τάσεις και μόδες.
Το κόκκινο κραγιόν λοιπόν είχε και φέτος τη τιμητική του, με πολλές σταρ όπως η Jennifer Lopez , η Eva Green, η Rachel McAdams, η Sophia Bush και άλλες πολλές να επιλέγουν να “ντύσουν” την συνολική τους εμφάνιση με μια από τις άπειρες αποχρώσεις που υπάρχουν. Από το κερασί μέχρι το κόκκινο της φωτιάς και από το κοραλλί μέχρι το καρπουζί, οι celebrities μας έδειξαν πως το κόκκινο κραγιόν αποτελεί από μόνο του κάτι παραπάνω από ένα απλό statement.
Και παρόλο που κόκκινο χαλί είναι αυτό, και όσο να πεις τις μπιουτουπερβολές τις αποδεχόμαστε και με το παραπάνω, οι κυρίες επέλεξαν να κρατήσουν σχεδόν γυμνό το υπόλοιπο πρόσωπό τους, αποδεικνύοντάς μας περίτρανα πως οι εποχές έχουν αλλάξει. Πως η βιομηχανία έχει γυρίσει στις βάσεις του μακιγιάζ και πως τελικά το no makeup, makeup ήρθε για να μείνει και να μας υπενθυμίσει πως το να φορτώνουμε το δέρμα μας με τόνους foundation και σκιών, δεν μας αναδεικνύει αλλά μας κάνει να φαινόμαστε πιο κουρασμένες.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design