Ζυγός ο ιδεαλιστής...

Και με τον Ζυγό φτάνουμε στο τέλος μιας διαδρομής που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο γύρω από τα ζώδια και τα διατροφικά και ευεξιακά μυστικά του καθενός. Ο Ζυγός δείχνει να είναι πολύ φιλάρεσκο ζώδιο. Ιδιαίτερα αναποφάσιστος από τη μία και διπλωματικός από την άλλη.
Τα δικά σου αδύναμα σημεία; Νεφρά, μέση και γλουτοί.
Και για το δεύτερο μπορώ να σου μιλήσω εξ ιδίας πείρας. Και θα σου παρουσιάσω αυτό που εγώ ονομάζω το κρεββάτι του Προκρούστη, aka reformer. Το κρεββάτι του pilates μπορεί να θεωρηθεί από μόνο του ξεχωριστός τρόπος εκγύμνασης και πολλοί είναι εκείνοι που το ζητάνε ως μοναδική γυμναστική. Η ποικιλία των ασκήσεων τεράστια. Μη σε ξεγελάει το πόσο εύκολο δείχνει να είναι. Πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου. Αλλά είναι "βάλσαμο" για όσους πάσχουν από τη μέση τους, όπως εσύ, μιας και δυναμώνει όλο το σώμα και αν το κάνεις σωστά και συστηματικά, θα δεις βελτίωση στη στάση του σώματός σου (βασική αιτία για την εμφάνιση προβλημάτων σε μέση, πλάτη και αυχένα), και στο πόσο δυναμώνουν όλοι οι μύες του κορμού.
Το μαγικό και πολυχρηστικό cranberry ξαναέρχεται στο προσκήνιο. Έρευνες έδειξαν πως έχει αντιοξειδωτικές δράσεις (όπως και όλα τα μούρα άλλωστε, γι’αυτό και είναι βασικό συστατικό στις περισσότερες δίαιτες), καταπολεμά άμεσα και αποτελεσματικά την ουρολοίμωξη και αποτρέπει τα βακτήρια να ενσωματωθούν στα τοιχώματα της κύστης. Έξτρα πόντους, σου δίνουν τα σταυρανθή λαχανικά. Σε απλά ελληνικά μπρόκολο, λαχανίδα, κουνουπίδι κ.λ.π. Οι φυτικές ίνες και η βιταμίνη C πέραν του ότι θα οχυρώσουν τον οργανισμό σου ενόψει των κρυολογημάτων που είναι άρτια συνδεδεμένα με το φθινόπωρο και το χειμώνα, χαρίζουν έξτρα προστασία στα νεφρά, για τη καλύτερη λειτουργία τους.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design