Παρθένος ο ευμετάβλητοςΕίσαι ένας υπερσχολαστικός και τελειομανής, έξυπνος και γκρινιάρης Παρθένος. Από τα κυριότερα χαρακτηριστικά σου είναι η ανασφάλεια που στη δική σου περίπτωση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα μα τίποτα καλύτερο για να αντιμετωπίσει την ανασφάλειά του κανείς από το να κοιτάξει να βελτιώσει τον ίδιο του τον εαυτό πρώτα από όλα ώστε να μην χρειάζεται το «καλό λόγο» από κανέναν γύρω του για να νιώθει καλά. Και πως θα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά κοιτώντας να ανανεωθούμε. Εεε, Σεπτέμβριος είναι και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι εγγραφές παίρνουν φωτιά. Εγώ όμως δεν θα σε στείλω στο γυμναστήριο γιατί είναι τετριμμένο και πολύ πολύ βαρετό επίσης. Εγώ θα σε στείλω σε μαθήματα χορού. Και συγκεκριμένα σε μαθήματα belly dance. Γιατί στη περίπτωσή σου η γυμναστική λειτουργεί ευεργετικά όχι μόνο για το σώμα σου, αλλά και για να νιώθεις ότι στη ζωή σου τα πράγματα βρίσκονται στη θέση τους, μιας και σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήνεις τα πράγματα στη τύχη τους.

Belly dance λοιπόν για εσένα γλυκέ μου Παρθένε. Είναι διασκεδαστικό, είναι πρωτότυπο και γυμνάζει όλο το σώμα και κυρίως τη περιοχή της κοιλιάς. Μπροστά και πλαϊνοί κοιλιακοί, λεκάνη, πλάτη, μέση και πόδια θα βρεθούν σε πλήρη λειτουργία. Plus, θα βάλει φωτιά στη θηλυκότητά σου. Θα «λύσει» εντελώς το σώμα σου και ακόμα και αν στη περίπτωσή σου η γυναικεία σου φύση βρίσκεται κάπου καταχωνιασμένη, σου υπόσχομαι πως μετά από κάθε μάθημα θα νιώθεις, θα είσαι και θα φαίνεσαι όλο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και η αυτοπεποίθηση είναι σέξυ πώς να το να κάνουμε; Οι ασκήσεις εδάφους που ενισχύουν τους μύες της μέσης και της κοιλιάς είναι πάντα κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες. Έτσι θα δυναμώσεις μια περιοχή που, στη περίπτωσή σου, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Βάλε το πράσινο τσάι στη καθημερινότητά σου. Μία ζεστή κούπα τον χειμώνα ή ένα δροσερό ποτήρι το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για να σου δώσει ενέργεια και για να αυξήσει τον μεταβολισμό σου. Θα καλμάρει το στομάχι σου και έρευνες έχουν δείξει πως είναι ικανό να αλλάζει και τη λειτουργία των παγκρεατικών κυττάρων, προλαμβάνοντας αισθητά την εμφάνιση του καρκίνου του παγκρέατος.

Απέφυγε τα πολλά γλυκά μιας και δεν σου κάνουν καθόλου καλό και μείωσε επίσης τα λίπη και τους καφέδες.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design