Καρκίνος ο υδρόβιος...

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας του αγαπημένου Καρκίνου. Και Ιούλιος σημαίνει καλοκαίρι. Και το καλοκαίρι είναι άρτια συνδεδεμένο με τη θάλασσα. Ο αισθαντικός και παρορμητικός Καρκίνος λατρεύει να βρίσκεται κοντά και μέσα στο νερό. Γι’αυτό για εσένα έχω να προτείνω τα πάμπολα θαλάσσια σπορ. Από θαλάσσιο σκι μέχρι ιστιοσανίδα και από scuba diving μέχρι parasailing. Το νερό φτιάχτηκε για εσένα και όχι το αντίθετο, και εκεί νιώθεις κυριολεκτικά πιο άνετα και από το σπίτι σου. Και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, είναι σίγουρο πως θα βρεις σχολές και έμπειρο προσωπικό για να σε συμβουλέψει, να σε βοηθήσει και να σε δασκαλέψει στις οργανωμένες παραλίες μας. Και ευτυχώς διαθέτουμε πολλές. Παρακάτω λοιπόν σου προτείνω κάποιες.
YaBanaki: Ακτή Βάρκιζας. Τηλ. 210.8972414
Balux Septem - Asteras Beach: Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας. Τηλ. 210.8941620
Moraitis Sports Center: Παραλία Μαραθώνα. Τηλ. 22940.55965
Για τους χειμερινούς μήνες δε, μπορείς πολύ απλά να κολυμπάς σε κάποιο κολυμβητήριο. Το κολύμπι για ένα Καρκινάκι άλλωστε είναι πολλά παραπάνω από ένας απλός τρόπος εκγύμνασης. Είναι διέξοδος από τη καθημερινότητά του. Είναι χρόνος που αφιερώνει στον εαυτό του και του δίνει τη δυνατότητα να κλειστεί στο καβούκι του, που τόσο πολύ λατρεύει να κάνει από καιρό εις καιρόν και να βρίσκει τις λύσεις στις ανησυχίες και τα προβλήματά του. Έτσι. Μόνος του. Κάτω από το υδάτινο πέπλο. Αυτός και το υδάτινο στοιχείο.
Παρότι είσαι άνθρωπος δυνατός και δυναμικός, παραμένεις άνθρωπος. Με αδυναμίες και αχιλλείους πτέρνες. Στη δική σου περίπτωση λοιπόν, το πεπτικό σου σύστημα είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις και να προστατεύσεις. Θα σου μιλήσω λοιπόν για κάποια αιθέρια έλαια που μπορούν να σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Για αρχή η «αγγελική» μπορεί να αποδειχθεί βάλσαμο για τα στομαχικά έλκη και τους τυμπανισμούς. Ο «βασιλικός» είναι ό,τι πρέπει για τυχόν γαστρεντερίτιδες, ενώ το δενδρολίβανο είναι η λύση για τις κολοίτιδες, τη δυσκοιλιότητα αλλά και τη διάρροια.
Επιπλέον, ένας χυμός γκρέιπφρουτ, θα ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού σου σε στομαχικές λοιμώξεις.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design