Πούδρα: Ολοκληρώνοντας τη βάση...


Κάπως έτσι, αγαπημένη μου, φτάνουμε σήμερα, στο τελευταίo κομμάτι του παζλ που λέγεται βάση. Και αυτό δεν είναι άλλο από την πούδρα.
Πάμε να δούμε λοιπόν μαζί τις επιλογές που έχεις όσον αφορά αυτό το προϊόν που είναι δικό μου λατρεμένο και σίγουρα θα γίνει και δικό σου. Οι χρήσεις της είναι πολλές ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε. Αλλά το κοινό χαρακτηριστικό είναι ένα. Πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ προκειμένου να πετύχει το σκοπό της στο ακέραιο.
Τις πούδρες τις διαχωρίζουμε κατά πρώτον σύμφωνα με τη μορφή τους. Έχουμε συνεπώς τις compact και αυτές σε μορφή σκόνης. Η compact πούδρα είναι πιο εύκολη στην εφαρμογή, μεταφέρεται εύκολα ακόμα και στη καθημερινή σου τσάντα και τοποθετείται ακόμα ευκολότερα ακόμα και αν χρησιμοποιείς πούδρα πρώτη φορά στη ζωή σου. Όμως, αυτή σε μορφή σκόνης είναι πιο ανάλαφρη, χαρίζει αέρινο φινίρισμα και είναι ό,τι πρέπει για να σταθεροποιήσεις το foundation ή ακόμα και τη CC κρέμα σου.
Ένας δεύτερος διαχωρισμός είναι αυτός των διάφανων και των χρωματιστών. Εγώ προσωπικά έχω αδυναμία στις διάφανες. Σταθεροποιούν και το πιο πρόχειρό μακιγιάζ μου χωρίς να αλλοιώνουν το όποιο χρώμα βρίσκεται από κάτω. Έτσι ακόμα και το καλοκαίρι που δύσκολα θα ανεχτώ πολλά προϊόντα στο πρόσωπό μου, μια τέτοια πούδρα θα με απαλλάξει γρήγορα και εύκολα από τις αντιαισθητικές γυαλάδες.
Τέλος θα σου μιλήσω για τις πούδρες που περιέχουν shimmering στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία, μας χαρίζουν τις άλλες τις γυαλάδες, που πολύ τις αγαπάμε. Εκείνες που σε κάνουν να φαίνεσαι δροσερή, φρέσκια και ξεκούραστη. Εκείνες που βλέπεις να έχει στα ζυγωματικά της η Αντζελίνα Τζολί και τόσο τις ζηλεύεις. Και τέλος, εκείνες που εύκολα και γρήγορα θα μετατρέψουν το μακιγιάζ σου για τη βραδινή σου έξοδο. Αυτές λοιπόν, χρειάζονται έξτρα προσοχή. Τοποθετούνται μόνο ψηλά στα ζυγωματικά, ώστε να τονίσουν τα οστά μας και τις φυσικές γωνίες του προσώπου μας.

Tips:
1. Μη φορτώνεις το δέρμα σου με υπερβολική πούδρα για να καλύψεις τυχόν ατέλειες στο δέρμα σου. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ψεύτικο και βαρύ.
2. Εφάρμοσε μόνο στη ζώνη του Τ. Με αυτό το τρόπο, θα κλειδώσεις το μακιγιάζ σου, και θα κρατήσει περισσότερο.
3. Πρόσεξε μη βάλεις πολλή πούδρα στις ρυτίδες του προσώπου σου, γιατί έτσι θα φαίνονται ακόμα εντονότερες.
4. Απέφυγε τις πολλές γυαλάδες στη περίπτωση που το δέρμα σου, έχει αρχίσει να "σπάει".
5. Εφάρμοσε τη πούδρα σου με ένα μεγάλο φουντωτό πινέλο και φρόντισε να το πλένεις τακτικά.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design