Το νεσεσέρ του Τριημέρου...



Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος είναι μια ανάσα μακριά και εσύ που ετοιμάζεσαι να κάνεις την απόδρασή σου, σίγουρα έχεις ξεκινήσει να φτιάχνεις τη λίστα με τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου. Γιατί και έξω θα βγεις. Και στη παραλία θα πας. Και στο beach bar για ένα cocktail. Και θέλεις να είσαι πάντα και παντού όμορφη, περιποιημένη και glamorous. Σήμερα λοιπόν, αποφάσισα να σου μιλήσω για εκείνο το νεσεσέρ των καλλυντικών σου, που πάντα καταλήγει να μη κουβαλιέται και να είναι γεμάτο με ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Και ok μεταξύ μας τώρα, εδώ δεν τα χρησιμοποιείς όσο είσαι στη πόλη, τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα τα χρησιμοποιήσεις τώρα;

Ένα concealer θα σε βοηθήσει να καλύψεις μικρά αντιαισθητικά σημαδάκια που μπορεί να εμφανιστούν, καθώς και τους πιθανούς μαύρους που έχεις ή μπορεί να αποκτήσεις από τα ξενύχτια. Μια BB cream θα σου χαρίσει ενυδάτωση (που τη χρειάζεσαι σίγουρα μετά την έκθεσή σου στον ήλιο) και κάλυψη (για να δημιουργήσεις τη κατάλληλη βάση κάθε στιγμή της ημέρας). Μια bronze πούδρα με στοιχεία λάμψης, είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους για να δώσει έξτρα glam νότα στην εμφάνισή σου.

Το καλοκαίρι όλα πρέπει όχι μόνο να δείχνουν, αλλά και να είναι πιο ελαφριά. Μη βαρύνεις λοιπόν, το πρόσωπό σου με έντονες σκιές. Προτίμησε τα χρωματιστά μολύβια που θα σου χαρίσουν φως και λάμψη χωρίς να δείχνει επιτηδευμένο το αποτέλεσμα. Βάλε στο νεσεσέρ σου τα δύο αγαπημένα σου χρωματιστά μολύβια, ένα γκρι και ένα μπεζ (όταν τοποθετείται στο εσωτερικό του ματιού ξεκουράζει πολύ το βλέμμα) και δυο σκιές σε γήινες αποχρώσεις και είσαι έτοιμη. Τέλος πρόσθεσε τη μάσκαρα και το ρουζ σου και φυσικά τα πινέλα ή τα σφουγγαράκια σου. Δύο κραγιόν και δύο lip gloss είναι παραπάνω από αρκετά. Προτίμησε ένα απαλό και ένα έντονο ώστε να τα αναμείξεις και να παίξεις με ποικίλες αποχρώσεις.

Φυσικά το πακέτο "νεσεσέρ" περιλαμβάνει και το ντεμακιγιάζ σου αλλά και τις κρέμες σας, τις οποίες και δεν πρέπει να αμελήσεις.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design